Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjdoajhfgf

do kobiet które golą się na zero w okolicach bikini. Czy idąc do gina...

Polecane posty

Gość osa syberyjska
swionio męska, idź juz spac, albo se poczytaj cos lepiej zamiast na babskim forum bąki zbijać

Gość meska szowinistyczna świnia
moja też tu siedzi i sie hihra z niektórych bzdur bzykać sie bedziemy za chwile :-p

ja jak chodze do gina to czasami gole wszystko a czasami ide z zarostem 2dniowym:P czasami mi sie po prostu nie chce golic i mnie gowno interesuje co sobie lekarz pomysli... ale nigdy mi nic nie powiedzial ze tak powinno byc albo tak:)

aha zapytałem ją czy włosy są potrzedne tam gdzie rosną to mi odpowiedziała ża jak sie nieogole to mnie z łóżka wyżuci i vice versa

Gość osa syberyjska
Bzykaj, na zdrowie:) Ja tez se czasami bzykam, hmm...codziennie se bzykam nawet, hehe

Gość szefowa prezesa
Myślę, ze moznaby w takim razie pokusić się o stwierdzenie, że włosy na nogach rosną również w celach bakteriobójczych, podobnie jak wąsiki u niektórych pań oraz włosie pod pachami u obu płci. Myślę, że tez włosy na plerach u niektorych facetów są niezbędne. I bardzo ważne też są brwi tworzące ponad nosem linię ciągłą, ponieważ chronią przed paprochami. M. Szowinistyczna S. -> Jeden, jak dotąd :)

szefowa prezesa hahahahahhahahahhahahahhahah nioooo no to muzułmanie i żydzi są bakteriobujczy hahahahhahahahhahahahhahahahahahhahahahahahahahah

szefowa prezesa a szkoda szkoda :-p a wyżej ?????

Gość szefowa prezesa
Hmmm zliczając całą biżuterię mam w sumie 10 kolczyków :) A jeśli pytasz o pępkowy to podarowałam sobie, ale to ze względu na to, że dziś co druga 15-latka go ma ;) PS. ...ale wbrew pozorom nie jestem absolutnie laską w klimacie piercing&tatoo :) Wręcz przeciwnie :)

Gość córka faraona
szownistyczna swinio - jak cie juz twoja kobieta z tego łózka "wyŻuci" to niej jeszcze podrzuci ci słonik ortograficzny to nada pikanterii waszemu pozyciu ;) szefowa - po co popadasz ze skrajności w skrajność? naprawdę, nie możesz przyjąć do wiadomość faktu, że włosy łonowe, brwi i rzęsy, włoski w uszach i w nosi oraz wlosy na głowie maja jakis swój cel ku temu, że się pojawiają? poprostu chronią delikatne narządy i bardzo delikatną skórę na czaszce co nie zmienia faktu, że ja i wiele innych kobiet pozbywamy sie tego owłosienia ze względów estetycznych, bo niefajnie wygląda wystająca kepa krzaków z bikini;) ale tak ciężko komus przyznać racje, nie?

Gość córka faraona ale pier.dolisz
jak moher :O te włochy mają chronić przed bakteriami, tylko...że te bakterie tworzą się przede wszystkim na nich i to one, są doskonałym miejsciem na ich rozprzestrzenianie się , zwłaszcza w takich warunkach jakie mamy teraz na zewnątrz. jeśli kobieta dba o higienę, to te włosy nie są potrzebne, ani trochę - wszystko robija sie o higienę, a jeśli tak uparcie twierdzisz, że pełnią rolę bakteriobójczą, to chyba tylko w sytuacji kiedys kobieta nie podmywa się wystarczająco często:O i o ową higienę nie dba:O...wnioski są wręcz oczywiście. a z tym słownikiem, tak nie trzaskaj - bo tobie też by się przydał :O - pisze się "po prostu " :O 🖐️

Gość szefowa prezesa
Posłuchaj :) MOIM SKROMNYM ZDANIEM nie wszystkie włosy rosną w jakims wyższym celu tak? Uważam, że są to po prostu pozostałości z głębokiej przeszłości. Zastanów się w takim razie, dlaczego niektórzy są mniej owłosieni a inni bardziej. Czemu niektore babki maja owłosione ręce, inne nie. Czemu niektore mają mocne włosy na nogach, a inne prawie nie mają ich wcale (dodam na marginesie, że ja do nich należe heh:) ) Dlaczego niektorym pojawiają się wąsiki, zarost na brodzie, szyi, wokól sutków...Troszke niesmaczne, ale faktem jest ze to kwestia hormonów :) I nie powiesz mi, ze te wszystkie włosy są po to by chronić. Jasne, że np włosy w nosie:O chronią w jakims tam małym stopniu. Ale sorry, akurat sądzę, że włosy w gatkach nie chronią przed niczym. Chyba ze nie wiem, szorowałabys naprawde gołym tyłkiem po zakurzonej podłodze. Wtedy MOZE jakis tam mały procent zostałby na tych kłakach... Co za temat na noc...

Gość liluniae
szefowo prezesa czy ty naprawdę sprawdzałaś to co mówisz chociażby w wikipedii? może spytaj lekarza czy kogos kto sie na tym zna. nie mozna przekonywać kogoś do czegoś mając tylko swoje logiczne(a czasem i nielogiczne) spojrzenie. Jesli jesteś załóżmy bankowcem i znasz sie na robocie a ja zaczne Cie przekonywać że lokaty są lepsze od czegoś tam bo tak mi sie wydaje \'\'na moja logike\'\' to chyba wyda Ci sie to smieszne. grzybice i inne pojawiaja sie duzo czesciej na ogolonej, czesto z ropnymi wypryskami po goleniu, skórze.A ropa i innne podraznienia ktore powstaja przy goleniu, tez np male ranki, sa doskonala pozywka dla bakterii. lepiej miec juz troche tych wlosow tam gdzie powinny i dbac wzorowo o higiene niz sie golic i po prostu smierdziec;) a dla kolegi bo chyba kolega użył wyrazu koniował mam specjalnego linka z porada jak czegos nie wiesz to nie uzywaj tego pisząc (jesli kto inny to przepraszam ale nie chce mi sie wrocic sprawdzic):):):) http://slowniki.pwn.pl/poradnia/lista.php?id=1272