Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdsaa

Moj facet potrzebuje duzo seksu

Polecane posty

Gość asdsaa

A ja niestety nie :( Ibardzo czesto sie przez to klocimy - on chce a ja akurat nie mam ochoty. Potem ma do mnie zal. Dodam ze rzadko mamy okazje, bo mieszkamy oddzielnie, u rodzicow. A jak juz jest okazja, to jakos nie mam ochoty :(

Gość zmien faceta

Gość viviennn
to ja go chce:D

Gość kjkjkj
Nie chce zmieniac faceta bo go kocham. Nie wiem tylko jak mozna by bylo to zmienic,

Gość asdsaa
Ma ktos jakis pomysl? Co moglabym zrobic, zeby nie bylo mu przykro , kiedy ja naprawde nie mam ochoty? :(

Gość Brok
wyserylizowac

Gość 543210
Podwiązać mu jajniki.

to zależy jak często jest u ciebie to\" często\" . jakby chciał codziennie i przedkładał to nad inne rzeczy które robi się razem (co rozumiem przez często) - to znaczy inny temperament a może i erotoman, zostawiłabym go. określ kiedy i jak się spotykacie...

Gość hmmmmmmmm................
oddac mu sie albo odejsc bo i tak Cie zdradzi

Gość asdsaa
Jestemy ze soba od 4 lat . Nie umiem okreslic jak czesto zdarzaja nam sie "okazje", roznie bywa. Czasami jest ok, oboje chcemy, ale kiedy ja nie chce, to on pozniej mi wypomina ze on bardzo chciala a ja nie :(

E tam, to się nie przejmuj. takie rzeczy się normują jak się razem mieszka i ma się cały czas okazję - wtedy o ironio okazuje się, że czasu za mało, albo zmęczonym się jest.... ja jak miałam chłopaka z ktorym nie mieszkałam to seks wypadał raz w tygodniu czasami dwa razy, czasami nawet rzedziej - wyjazdy i brak lokum (hihihi) tylko na wakacjach wypadało częściej

Gość rocco in poland
daj spokój brak dopasowania sexualnego to 1 powód do rozwodu

Gość asdsaa
Nie mamy slubu wiec o rozwodzie nie ma mowy :) Zegarynko, pewnie masz racje. dopoki nie zamieszkamy razem to tak bedzie i zmini sie jak zamieszkamy razem . mam nandzieje.... :)

Wiesz, pozostaje jeszcze pytanie, dlaczego nie masz ochoty. Bo ja też czasem nie mam, ale nigdy nie pomyślałam o tym w kategoriach problemu, a ty najwyrażniej tak, skoro podjęłaś ten temat. ...czasem tak się dzieje, że po jakimś czasie w związku rutyna robi swoje - i nie ma się ochoty na coś co się na wylot zna....