Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjjjjjjjotka

dr Preeti Agrawal

Polecane posty

Gość jjjjjjjjjjjotka

przyjmuje we Wroclawiu, prosze o opinie

Gość jjjjjjjjjjjotka
no zna ktos??

kilka razy byłam u niej w Warszawie, kilka razy chodziłam również na jej wykłady. To mądra kobieta i dobry lekarz, ma bardzo niezwykłe podejscie do pacjentek, leczy najpierw metodami naturalnymi, potem dopiero chemia, jesli jest niezbędna. Polecam z czystym sumieniem :)

Gość jjjjjjjjjjjotka
dzieki serdeczne

Gość gość
Byłam fanką jej książek, marzył mi się poród domowy, zależało mi na jak najbardziej naturalnym podejściu do ciąży. Trafiłam do niej jeszcze przez zajściem w ciążę, pomimo, że miałam 25 lat i żadnych problemów zdrowotnych, na podstawie wywiadu stwierdziła, że na pewno będę miała duży problem z zajściem...bo pochodzę z rozbitej rodziny, zaleciła drogie terapie w swojej klinice, nie skorzystałam. Zaszłam w ciążę za pierwszym razem ;). Dałam jej jeszcze jedną szansę: źle pomierzyła dziecko na usg(przez jej błąd musiałam wykonać te badania jeszcze raz bo wg jej obliczeń wychodziła makrocefalia), kiedy ją zapytałam o te pomiary powiedziała, że one są tylko dla lekarza i widzi we mnie wielki STRACH! Zaleciła oczywiście spotkanie z terapeutą w swojej klinice!!! BRAK SŁÓW!