Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmężczyzyznaaa

Dlaczego tak mało teraz prawdziwych kobiet?

Polecane posty

Gość mmężczyzyznaaa

takich delikatnych subtelnych...zarówno z wyglądu jak i z zachowania...... wdzisiejszych czasach kobiety zachowuja się jak faceci..udają twarde silne...noszą spodnie...pala bluznią...głośno się śmieją.....Gdzie ja znajde taka delkatna subtelną kobietke....?

Gość w szkolle baletowej
szukałes??

Gość mała czarna niczym kawa
ja nie udaje silnej. po prostu musze być silna psychicznie. chyba nie chciałbyś dziewczyny, która ma ciągle problemy i nie radzi sobie ze soba. a co do spodni... załóz spódnicę i zabacz jak w tym fajnie...:o

Gość p. Justynaaaa
Mężczyzno, mnie też jest przykro, że tak mało dziś prawdziwyc mężczyzn. Wiesz jak to jest? Przy prawdziwym mężczyźnie kobieta staje się prawdziwą kobietą. Wiem co piszę.:)

Gość ja osobiście teżż
babochłopką mówie STANOWCZE NIE!! Ostatnio poznałem dziewczyne o bardzo ładnych rysach ale tak sie szpeci.....ścieta na krótko farbowane czarne włosy..Jeżlyk..kolczyk w brwii...nieustannie bluzy i spadajace spodnie.....Zachowanie......zbuntowanej 14latki a ma 23 lata..TRAGEDIA

Gość dead cities
Cóż mój drogi ... znak czasu. Wszystko sie dzis odwraca o 180 stopni. Teraz mozna powiedziec spokojnie, ze mezczyzni coraz bardziej niewiescieja. Jestem kobietą i wpasowalam sie idealnie w ten kanon, w te czasy. Nie ma dla mnie rzeczy niemozliwych. Tylko prawdziwych mezczyzn coraz mniej ...

Gość a czy umialbys
sie z taka kobietka obchodizc? wiekszosc chce ale nie wiedza co i jak

Gość hhhhaaaaa
JA jestem prawdziwa kkobieta:D:D:D:D:D Chodze w koronkowych bluzeczkach........i spódniczkach...... nie bluznie nie pale.....Wiecznie się czegoś boje i płaczeeee na widok ppająka:D z silna kobieta mam niewiele współnego...Nie mam siły nawet dzwi otowrzyć..Ale neistety mam chłopaka:DKtóry już ma mnie dostyć:-(

Gość p. Justynaaaa
Prawdziwa kobieta jest silna.:)

Gość hhhhaaaaa
Do mężczyzny...z tego co wiem...To raczej mężczyzni raczejj ciągną bardziej to tych jak mówisz "Silnych kobiet" wiec jesteś wyjątek..W dzisiejszych czasach wszystko się pokreciło...wy jesteście coraz słabsi a my coraz silniejsze...

Gość cóż.....moja kobieta za nic
nie daje się namówić..do zdjecia bojówek..:/

Gość mała czarna niczym kawa
widocznie lubi ;) ale zdejmie, gdy przyjdzie co do czego ;)

Gość pestycyd
jeżeli nie da się jej namówić do zdjęcia bojówek to ją zostaw to nie ma sensu ja przestałem się w ogóle interesować kobietami które nie ubierają się tak jak lubię fakt trudno w jednej osobie znaleźć odpowiadającą nam emocjonalność, intelekt, urodę i styl ubierania ale jest to możliwe

Gość hhhhhhhhhhhheehhe
dobre...zerwij z nią i podaj powód...Przestałem cię kochać bo "nie podobają mi sie twoje bojówki"!