Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaczkaaledziwaczka

pomocy! pilne

Polecane posty

Gość kaczkaaledziwaczka

proszę was o radę, po odstawieniu tabletek wysypało mnie niemiłosiernie, teraz mam 2 wyjścia - antybiotyki lub powrót do tabletek, teraz mam okres, więc moglabym je od dzisiaj przyjmować, w czwartek idę do dermatologa, ale wtedy na tabsy będzie już za późno, nie wiem, co robić :-)

Gość 18-ptk
mowimy o tabsach anty tak? skoro odstawilas to po prostu moze byc burza hormonow teraz i trzeba cxzasu zeby sie uspokoilo. antybiotyk? po co?

Gość kaczkaaledziwaczka
Bo za 2 tyg mam ślub a wygladam koszmarnie, jest coraz gorzej z każdym dniem, czerwone ropne grudki na policzkach i podskórne bolące gule.. wyglądam koszmarnie

Gość 18-ptk
e to radze wrocic do tabsow zeby w ten dzien wygladac bosko. bo jednak hormony nie ucisza sie w 2 tygodnie:)

Gość kaczkaaledziwaczka
no ale kurna tylko na miesiąc to trochę bez sensu, wiem, ze się nie uciszą.. ale moze antybiotyk pomoże :-(

to wez jeszcze przez ten miesiac tabletki, pozniej odstaw i lecz sie antybiotykami:) hormony jednak nie uspokoja sie w 2 tygodnie:)

Gość kaczkaaledziwaczka
no tak, ale czy teraz jk wezmę to coś da, czy w ciągu 2 tyg cera sie poprawi .. ale dałam dupy z tym odstawieniem..

Gość kaczkaaledziwaczka
a nie biorę już 3 miesiące

Gość 18-ptk
mysle ze pomoze-nie powinno byc wtedy nowych wypryskow. wytlumaczycie mi czemu zaburzenia hormonalne trzeba leczyc antybitykami? powaznie nie rozumiem tego. lekarz tak ci powiedzial ze po odstawieniu tabletek mas zten tradzik i trzeba antybiotyki? radze ci sie upewnic bo antybiotyki to nie wit c i pomimo ze lekarze chetnie je przepisauja bardzo szkodza naszemu organizmowi

Gość kaczkaaledziwaczka
antybiotyki szkodzą,ale hormony również.. nie wiem, co robić,czasu jest mało.. zastanawiam sie po prostu, czy przez te 2 tygodnei pigułki coś zdziałają..

Gość kaczkaaledziwaczka
proszę, moze któraś z was też to pzrechodziła? Czy po powrocie do hormonów było lepiej? Jestem zdesperowana..

Gość do kaczka dziwaczka
może lepiej wejdź na forum o antykoncepcji i poszukaj jakiegos podobengo topicu;)co prawda pytasz o trądzik, ale tam będzie więcej dziewczyn co biora tabsy, moż eci któras doradzi:)

Gość kaczkaaledziwaczka
niestety,mi nie pomógł,juz stosowałam,mam kasę,ale nie ma pomysłu, co robić..