Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czujki

sex na 3 radnce

Polecane posty

Gość czujki

za wczesnie czy nie?

Gość only po ślubie
głupie pytanie, zastanów się czy ci sie chce czy nie i kieruj się głosem pożądania.

Gość każdy swiadczy o sobie
ty musicz czuć się z tym dobrze moja opinia to wczesnie ,ale ..emergentyzm się rozwija

Gość czujki
chodzi oczywiście o seks analny

Gość hoowf
Ja zdecydowałam się na seks na trzeciej randce. Ujmując najprościej "tak wyszło". Nie uważałam że robię coś nie tak, że to oznacza brak szacunku dla siebie bo ja go mam, więc nie muszę sztucznie pokazywać. Kierowałam się swoimi odczuciami i decyzjami. Jednak faktem jest że jakiś czas później mojemu narzeczonemu wymknęło się że wtedy nie spodziewał się że na tak dużo pozwolę. Na szczęście cała moja postawa pokazuje że nie jestem lekkomyślna więc odebrał mnie taka jaką jestem. Dobrze że miał doświadczenie i umiał mnie ocenić zgodnie z prawdą.

Gość czujki
hm.. on by chcial to wiem napewno. ja w sumie nawet tez. ale poniekądobawiam sie jego zmiany stosunku do mnie po "tym"

Nie kieruj się jakimiś zwyczajami, czy przepisami. Kieruj się własnymi odczuciami. Na pierwszej, czy na dziesiątej, po tygodniu, czy po roku.... A co to ma za znaczenie i co zmienia? Będziesz inna, gdy zaczniesz wcześniej, lub później? Niesmak, to będziesz miała, jesli zrobisz to wyłącznie z pożądania, bez jakiegokolwiek uczucia, a nie wtedy, gdy zrobisz to zbyt wcześnie lub zbyt późno. :)

Gość u nas tak wyszło
że przespaliśmy sie na 1 randce, bez alkoholu, itd, oboje byliśmy zdezorientowani tym co się stało... Pół roku jesteśmy już razem i śmiejemy się z tego, nie straciliśmy przez to do siebie szacunku.

Gość czujki
wydaje mi sie ze poki co jest to pożądanie... choc we mnie jakies uczucie sie juz pojawilo. ale nie wiem jak z nim

Gość u nas tak wyszło
u nas też było to pożądanie, dopiero później przerodziło się w miłość. Nie pokochałam chłopaka od pierwszego wejżenia ;) Nigdy wcześniej mi się coś takiego nie przydażyło, ale nie żaluje tego co się stało. Przynajmniej pozbyłam się wstydu przed nim ;)

Gość WARACOMLA
Ja przerznalem swoja,chociaz sie opierala na chyba drugim spotkaniu.I jestesmy razem 23 lata .Bylem napalencem to fakt .Nie wyobrazam sobie ,ze tygodniami mialbym czekac na spelnienie.

Poczekaj, zorientuj się. Nie pozwól na to, by potraktował Cię jak przelotną zabaweczkę. Niech troszkę pouwodzi, postara się, zapoluje na Ciebie, pozdobywa.... ;) Wtedy bardziej doceni to, co zdobył. Zwycięstwo podane na tacy nie cieszy tak, jak to trudno zdobyte...... :D

Gość hoowf
My jesteśmy razem 2,5 roku, mieszkamy razem od dwu lat, w przyszłym roku się pobieramy. :) O i uważam że bardzo trafnie problem ujęła Perła.

Gość u nas tak wyszło
hoowf zgadzam się z Tobą ;) Moim zdaniem zależy to od tego jak chłopak traktuje dziewczyne, bo jeśli chodzi mu tylko o sex, to troszke zmienia postać rzeczy. U nas było tak, ze nie chciałam się wiązać z nikim na stałe (kilka tygodni wcześniej zakończyłam 4 letni związek), a i on był zapatrzony w moją "fizyczność" więc myśle, że z jego strony też miała to być zabawa (choć upiera się, że "wiedział, że spędzimy ze sobą noc, ale nie wiedział, że tak prędko"), ale los spłatał nam figla, chłopak świata poza mną nie widzi :P Sam nie chce w to wierzyć jak to się skończyło :P

ja nie wiem.. ale jak mi laska pozwalała na zbyt wiele np juz na drugiej czy trzeciej randce to od razu zakładałem ze nic z tego nie bedzie :O od razu wkrecałem sobie ze pewnie tak samo \"daje\" innym przemysl sobie....

Gość czujki
dzięki wszystkim za wypowiedzi :) tez tak mysle ze jak za szybko zkonsumujemy naszą znajomość to on poprostu pomysli ze moge tak z kazdym. a tak nie jest. z drugiej strony trochę sie go wstydzę, bo w sumie malo sie znamy. ale zalezy mi na nim. czasem jednak tez mysle ze jak nie bedzie tego sexu to on poprostu zrezygnuje i znajdzie sobie jakąs inną, bardziej chętna...

jak dobrze dasz to bedzie sie trzymal Ciebie jak niewiadomo co....i czy to bedzie na pierwszej czy na piatek ...to wsio rawno...ja mialam zawsze taka zasade ze jednak nie dawalam na pierwszej...no i delikwent czasem to na piatej nie dostal ...wlasciwie to zalezy jak lezy...

Gość hardas
Przeciez dziewczyny jestescie zznane w srodowisku i latwo sie dowiedziec,jak tam dziewczyna sie prowadzi.Znalem kolege ,ktoremu wlasna dziewczyna nie dawala seksu ,a innym tak.Kiedy nie ma znaczenia.Pozbawilem dziewictwa 25 -lernia kobiete ,ktora ppoznalem tej nocy na dyskotece.

Gość do miauczydelko
widac jaka jestes obludna. ale probowalas udawac, ze nie jestes latwa, dlatego nie na pierwszej. ale nawet na piatej to za wczesnie. widac po twoim stylu pisania, ze chodzilas do lozka z facetami bez milosci czyli jestes sciera i dziwka