Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agh......

Niemowlak-sen,karmienie POMOCY!!!!!!!

Polecane posty

Gość agh......

Dziewczyny, blagam o jakies wskazoowki! Mieszkam w niemczech i doprawdy nie mam nawet sie kogo poradzic! Mooj Maluszek ma 2 tygodnie, strasznie czesto chce byc karmiony- co ok 2 godz, w nocy tez :( Wiec go zabieram do loozka bo nie wyobrazam sobie wstawac co 2 godz. Jestem juz tym zmeczona. Wogoole chyba mu sie pomylilo dzien z noca - jak to zmienic?! Czy to co opisuje to normalne dla 2 tyg. Brzdaca, czy to przejdzie, uspokoi sie, czy ja moge jakos na to wplynac? Dzieki Wam wszystkim za rady, ktoora sa dla mnie na wage zlota!

Gość dr psychiatra
małe dziecko do kilku miesięcy nie rozróznia dnia od nocy i niestety to jest wliczone w bycie matką. Trzeba do niego wstawaci własnie co 3 , co 2 godziny karmić.Tak na samym początku będzie dośc długo.Nie załamuj sie.

Gość agh......
Dzidzia przybiera na wadze, wszystko jest ok, tylko jakos inne mamy moowia mi ze Maluch przesypia 5 godzin w nocy, :( Rozumiem ze tak ma byc, po prostu musze byc cierpliwa, ach, kolejna nocka, az sie boje...

Masz już odpowiedź. Życze powodzenia. Ja przechodziłam przez to już 3 razy.

Gość agh......
powiedzcie mi jeszcze prosze jakto jest z tym spaniem w loozku malzenskim - do kiedy jest w miare "bezpieczie"tzn. zeby Dzidzi za bardzo ni przyzwyczaic?....

Gość margolino
Moja mala zaczala przesypiac wiecej niz 3 godziny jak miala okolo 2 miesiecy, ale wiekszosc nocy przesypia od okolo pol roku, jak przeszla na butle zageszczona kasza. Przez pierwsze dwa tygodnie spala caly dzien, po kapieli do 1 w nocy, a potem do 5-6 aria. Po tygodniu myslalam, ze oszaleje, ale potem jej sie przestawilo. Z czasem twoja dzidzia tez sie wyreguluje.