Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paweł A. Czapski

Dowiedziałem się że kuzynka mojej dziewczyny jest, jakby tu powiedzieć....

Polecane posty

Gość Paweł A. Czapski

..kobietą dość lekkich obyczajów, znaczy prowadzi się w sposób wykraczający poza akceptację ludzi takich jak ja, tzn. wysokiej próby zarówno ze strony moralnej, jak i etycznej. Jestem ze swoją dziewczyną szczęśliwy, ale tkwi to we mnie jak cierń, że ma k... w rodzinie. Ja rozumiem, że komuś może nie powodzić się materialnie, ale to jeszcze nie powód do takich zachowań. Dotyczczas myślałem, że to spotyka ludzi z marginesu.:o

Gość wtedy kiedy
A co to ma wspólnego z twoją kobietą? Jest jej alfonsem, czy co?

Gość ale glupi topik
a autor jeszcze glupszy

Gość a ty zyjesz z ta kuzynka ...
czy ze swoja dziewczyna ... nie no po co zaprzatasz sobie tym glowe ... siostra mojego chlopaka ... w wieku 17-lat urodzila dziecko ... i co mam ja skresic z rodziny chlopaka ???

Gość Paweł A. Czapski
Urodzenie dziecka w wieku 17 lat to już zupełna patologia i nie taki kaliber mam na myśli.

Gość Paweł A. Czapski
Jaka rodzina, taki człowiek. Nie mogę zupełnie odciąć kanonu zachowań kuzynki od postępowania mojej dziewczyny, ponieważ z pewnością występuje tu jakieś przełożenie.

Gość czlowiek wysokiej proby
skad ty sie urwales z takimi tekstami czlowieku?

Gość wtedy kiedy
Przełożenie to występuje w rowerze - przełożenei siły na ruch. A ty jesteś głupi i tyle.

\"ponieważ z pewnością występuje tu jakieś przełożenie\" dojrzej trochę, naucz życia w praktyce, poobserwuj, doświadcz, a usuniesz owe \"z pewnością\" bo na razie błądzisz jak kuzynka twojej dziewczyny, jeśli nie gorzej :)

o, a \"wtedy kiedy\" ujął/ujęła - to co i ja chciałam wyrazić - jeszcze prościej i trafniej ;D

Gość Paweł A. Czapski
Zauważam takie przełożenie. Kuzynka mojej dziewczyny przebywała w latach 2004-2007 (wróciła w tym roku na wakacje) w Wielkiej Brytanii, w Londynie. Zamieszkiwała jakiś slums z podejrzanymi ludźmi, hindusami i murzynami, także Polakami, najprawdopodobniej z elementem przestępczym. Dla normalnego mężczyzny jest to dyskwalifikujące kobietę. Jednak zrobiła mojej dziewczynię wodę z mózgu i ostatnio od niej usłyszałem, że zastanawia się czyby nie wyjechać na trochę do Anglii. I co, nie ma przelożenia?!

Gość wtedy kiedy
Nie ma. Do Anglii jedzie sie dlatego, ze stamtąd przywozi się KASĘ i to nei z prostytucji, kolego.

Gość Paweł A. Czapski
Wybacz, ale wyjeżdża wyłącznie najgorsza swołocz.

Gość ..........ło ..matko..boska...
pewnie mnie tu zeżrecie żywcem ale popieram Czapskiego nawet jeśli to prowokacja .. Miałam swego czasu koleżankę , która kryła sie z tym że się sprzedaje....Zresztą cała rodzina jakaś poje... Ale do rzeczy .. Dla ludzi niewyobrażających sobie takiego życia towarzystwo takiej osoby jest nie do przyjęcia .. Moralne zachowanie nawet w tym jak traktuje np. panią z warzywniaka zaczęło odchodzić od normy . Ona była naj , każdy inny to śmieć którego można obrazić .... Z czasem zaczęlo się to nasilać ....Kojarzę jednak teraz , że ogólnie rodzina niskich lotów , i nawet jakby dziewuszysko nie wiem jak się starało to kawał z niej chamicy .. Co w rodzinie to nie zginie .

Gość wtedy kiedy
Kolego, skoro wg ciebie wyjeżdza jedynie najgorsza swołocz, to własnie wystawiłeś sobie świadectwo - chama i prostaka.