Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lolitha

Facet po odsiadce.

Polecane posty

a jakie POWINNAM miec problemy w miom wieku......??? czy jest jakas lista problemów które kobiety powinny mieć z mim wieku...????? Jesssuuuuuuu.....

Gość dziwni jestescie...
widocznie powinnas sie zastanawiac nad rodzajem zasypki, ktora kupisz dla dziecka, ewentualnie nad imieniem dla niego albo jak sie pozbyc celulitu na kostkach :)

Gość kolezaneczka
wiesz teksty-----> czytaj uważniej co się pisze...

Gość tamma
ja bym się nie pakowała w tą znajomość. odpuściłabym sobie. on może być w porządku, ale ja wolę zaczynać znajomość z osobą która jest w porządku i bez kryminalnej przeszłości. no, ale.. czytam Twoje wypowiedzi i wynika z nich, że jesteś zafascynowana już w tej chwili i że sobie nie odpuścisz.

Nie, nie, podchodze bardzo ostrożnie... Od kilku dni nie odzywam sie do niego, żeby nie robić mu złudnych nadziei... Chociaż jak tak mysle, to on chyba ma za duzo dumy zeby sie za mną uganiać, sam milczy. Jak się spotkamy na gg, to pogadam z nim.. Kiedyś wpewnej rozmowie pozwolilismy sobie na romantyczny nastrój.. Potem mialam troche kaca moralnego. Więc na razie odpuszczam.

Ile ludzi, tyle historii. Moj ex kryminalista wydawal sie taki kochany...na poczatku;) Bylam nim bardzo zafascynowana.Te opowiesci z ZK i te tatuaze... Okazal sie kompletnym dupkiem.

Niestety, mamy za sobą kolejną długą, fascynującą rozmowę...:( Zaczyna mi się troche we łbie mieszać....:( Ostatni wpis troche mi daje do myslenia, ale i tak czuje się zagubiona... On jest niesamowicie inteligentny! to mnie poraża!:(

Gość chmurka z podworka
tylko czy to na prawde pisze tylko i wylacznie ON? Tego nie wiesz...i tutaj badz ostrozna...nie tworz sobie jego obrazu na podstawie wlasnej wyobrazni, niestety jak na razie to masz tylko to co on chce powiedziec i pokazac...takze moze zanim sie wirtualnie zakochasz to zobacz go na zywo...

Gość tylko obcisłe
wiesz co, lolitha ci powiem... miesza ci się we łbie. Ale to wszystko co od niego dostajesz to puste słowa. I tyle. Też "zakochałam" się przez net. chciałam dla niego rzucić wszystko, narzeczonego, dom. Na szczęście ktoś mnie powsztrymał i oddałam bilet.. Jestem młodsza od ciebie, gdy to się zdarzyło, miałam może z 22 lata. Widać nie tylko smarkulom słowa działaja na wyobraźnię. Wyluzuj maleńka, spotkaj się znhim... raz drugi, trzeci. wtedy zobaczysz, czy to wszystko oprawda, czy on jest prawdziwy, czy to TYLKO słowa. pozdrawiam

Gość gość
Byłeś w więzieniu? Nie wiesz czy Twoja partnerka była Ci wierna? Chcesz porozmawiać i poznać prawdę? Zgłoś się do programu telewizyjnego! A może twój facet siedział i chciałabyś mu udowodnić, że byłaś wierna? Wyślij swoje imię i numer telefonu na maila wer.stanuch@gmail.com, a zadzwonię i opowiem Ci o szczegółach.