Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam 27 lat i .....

czemu jestem inna niż wy kobiety??dlaczego mnie to spotyka???

Polecane posty

Gość mam 27 lat i .....

mam na imie kasia jestem już 8 lat z facetem ale nie kochalismy sie nigdy ..i to moj problem bo nie potrafie nawet myslec o seksie a co dopiero to zrobic . pracuje w duzej firmie i jestem spelniona zawodowo ale seks to najgorsza dla mnie sprawa..nieszczescie.co robić ?

Gość Betsy
Hm.. przede wszystkim ty sama musisz odpowiedziec sobie na to pytanie, dlaczego boisz sie o tym myslec.. Moze bardziej liczy sie dla ciebie praca itp, a moze poprostu sie boisz...

Gość sex to sama przyjemność
mogłabym całymi godzinami nie wiesz co tracisz ? spróbuj a sie przekonasz . Jak twój facet znosi taki celibat?

Gość smutna julia
Celibat? przeciez słowo celibat oznacza stan bezżenności a nie abstynencję seksualną! mam 27 lat a na czym polega Twój lęk? mogłabyś to sprecyzować?

Gość warto chyba pomysleć
o lekarzu specjaliście- najlepiej kobiecie i w gabinecie prywatnym- żebyś nie czuła się skrepowana

Gość warto chyba pomysleć
zapomnialam dodać abyś się nie obwiniała, bo inaczej bariera psychiczna będzie jeszcze trudniejsza do pokonania jesli bedziesz się nakręcać. Pamiętaj, ze to jest do wyleczenia :) Powodzenia Ci życzę.

udaj sie do seksuologa innej mozliwosci nie ma, cos musi byc nie tak moze on pomoze Ci zmienic to dziwne podejscie, najlepiej pojdz ze swoim partnerem, nie martw sie :)

Gość 8 lat to on cie
robi na lewo jak nic, sory ale facet by nie wytrzymal tylu lat bez seksu