Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiki.

dobra kosmetyczka - Katowice

Polecane posty

Gość gość
Swoją pierwszą depilację woskiem miałam robioną nie tak dawno w salonie na Staromiejskiej (na facebooku mają swój profil – www.facebook.com/fashiononbeauty ). Poszło szybko i gładko :) Nawet nie bolało a miałam sporo obaw, że gdzieś w połowie zabiegu im zwieję :P

Gość gość
Ja jeżdżę do www.anette.com.pl jest to salon kosmetyczny wraz z usługami fryzjerskimi. Bardzo lubię tam jeździć, miłe panie, fachowe zabiegi, jeszcze nie zdążyło mi się, bym wyszła od nich niezadowolona – polecam. :)

Gość gość
Polecam również salon kosmetyczny w Dąbrowie Górniczej - http://www.zakrecona.eu - mają świetne opinie a ja jestem potwierdzeniem ich ciekawej oferty ;) Polecam to miejsce!

Gość gość
Jeśli Katowice to tylko do Perla Beauty http://perlabeauty.pl . Bardzo profesjonalne zabiegi endermologii. Polecam! Efekty można zauważyć już od 3 zabiegu. Jeśli chcesz się więcej dowiedzieć to odsyłam na stronę http://perlabeauty.pl/nowosci/32-endermologia-tania-oferta-walka-z-cellulitem-odchudzanie-pielegnacja . Poza tym miła obsługa i atrakcyjne ceny.

Gość Romike
Nie chodzę do kosmetyczek.Kiedyś chodziłam na oczyszczenie twarzy manualne,ale potem przestałam. Bo miałam wrazenie,ze mam po nim jeszcze więcej wyprysków niż miałam wcześniej. Moja twarz wyglądała kiepsko.... Jeśli zależy Wam na delikatnym i skutecznym pozbyciu się blizn, polecam laser: https://klinikamagnuccy.pl/usuwanie-blizn/ I zapisanie się do tej kliniki w Katowicach. Już po pierwszym zabiegu widziałam, ze wiekszość przebarwień na twarzy i blizn jest praktycznie niewidocznych. Drugi zabieg przyniósl jeszcze lepsze rezultaty.

Gość gość
Na takie zabiegi na twarz to warto sobie iść do Instytutu Kosmetyki i Medycyny Estetycznej :) ja do Pani Iwony chodzę regularnie i buzia wygląda o niebo lepiej niż kiedyś. Jednak profesjonalne zabiegi działają zupełnie inaczej niż taka codzienna pielęgnacja

Gość Malwina27

Ja bardzo lubię chodzić do elitelaserspa.pl. Obsługa jest bardzo miła i profesjonalna. Salon oferuje bardzo szeroką gamę zabiegów - depilacja, mezoterapia, makijaż permanentny, usuwanie blizn itp. Elite Laser Spa w Katowicach nigdy mnie nie zawiodło dlatego polecam wszystkim paniom i panom dbającym o urodę. 

Gość Monika

Ja byłam u Pani Patrycji , która mi  najpierw zbadała skórę, dobrała odpowiednie zabiegi. Bardzo polepszyła się kondycja mojej skóry. Możesz sobie zadzwonić www.lenar

Gość SALON KOSMETYCZNY OD LAT

Witam

Bardzo polecam Centrum Urody Butterfly 👍 jestem bardzo zadowolona z salonu 🙂 zabiegi maja profesjonale i zawsze na czasie 🙂 nigdy się nie zawiodłam 🙂 Panie Monika i Agata  to najlepsze panie od zabiegów 🙂

Gość SALON KOSMETYCZNY OD LAT

Hej 🙂 Ja chodzę do salonu CENTRUM URODY BUTTERFLY w Katowicach Bogucicach. Jestem mega zadowolona z zabiegów..... Bardzo polecam Ci panią Monikę R. i panią Agatę M. te dwie panie wiedzą co robią i na pewno Ci doradzą 👍 znają się na rzeczy 😄  

hej 

Ja Ci mogę polecić Centrum Urody Butterfly w Katowicach na ul. Markiefki 78 

Panie tam są rewelacyjne doradzą Ci w 100 % oczyszczanie twarzy również wykonują..... i wiele różnych zabiegów ....są bardzo profesjonalne na początku robią z Tobą wywiad, oglądają skórę ,a potem doradzają co wykonają i co będzie dla Ciebie odpowiednie 🙂 

Ja jestem bardzo zadowolona i chodzę do nich już pare lat - mają wiele ,wiele różnych usług kosmetycznych 🙂 każdy znajdzie sobie coś dla siebie 🙂