Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiki.

dobra kosmetyczka - Katowice

Polecane posty

Gość kiki.

Mam zamiar iść na oczyszczanie twarzy do kosmetyczki.Jaki salon w Katowicach polecacie?

Gość upupuu

Gość kiki.
nikt nie wie?

Jeśli szukacie naprawdę dobrej kosmetyczki z Katowic, odwiedźcie serwis http://www.naszauroda.pl/Kosmetyczka/Katowice/ Znajdziecie tam najlepsze oferty salonów kosmetycznych z Katowic, ich galerię zdjęć, dokładny adres, a także, co najważniejsze, opinie klientek, które najlepiej orientują się czy dany salon kosmetyczny jest godny polecenia http://www.naszauroda.pl/Kosmetyczka/Katowice/

Gość kimi787
polecam studio kosmetyczne Zwierciadło, na Dąbrówki 10, otwarete nie dawno ale mila i kompetentna obsluga, do tego dobre ceny, polecam sama sprobowalam i tylko tam chodze

Gość agamare
Sprawdzilam nowy salon na 1000-leciu. Polecam studio Impresja ul.Ulanska 9 tel. 503 152 977

KOSMETYCZKA GODNA POLECENIA PRACUJE NA ROLNEJ 30 W KATOWICACH. POTRAFI DOBRAĆ ZABIEG DO POTRZEB SKÓRY, ODPOWIADA CIERPLIWIE NA ZADAWANE PYTANIA. POPRAWIA WYGLĄD A NIE PGARSZA GO. TERAZ ZDAJE SIĘ JUŻ TYLKO NA JEJ DOŚWIADCZENIE I WIEDZĘ I ZAWSZE JESTEM BARDZO ZADOWOLONA. CENY TEŻ SUPER! DODAJE NUMER TELEFONU: 796 628 171

JA polecam Beauty Care Spa na Francuskiej, fajne promocje co miesiac wiec nie wydaje sie duzo pieniążków na relaks :) polecam face lifting falami radiowymi, super efekty, moje koleżanki tez na to chodzą i są zadowolone :)

Gość Sossenka17
jak oczyszczenie to polecam Akademie Piekna A, Wojciechowskiej :) Niedawno odkryłam i sie nie zawiodłam :) Bardzo fajny klimat, ceny OK i efekty są. znalazlam w necie :) podsuwam jesli kgooś zainteresuje: http://akademiapiekna.pl pozdrówka :)

Gość gość
Polecam Panią Alicję z Chorzowa , jest świetna a wiem co mówie bo wcześniej byłam w wielu salonach, ponadto kilkanaście lat doświadczeń. Salon nazywa się Tajemnica Piękna . Pozdrawiam

Gość Ulka78
Pójście do kosmetyki w Katowicach to strata pieniędzy. Byłam tam na kilku zabiegach i teraz tego żałuję. Wolę kupić sobie peeling brzoskwiniowy HB i sama oczyszczać skórę. Twarz wygląda znacznie lepiej niż po zabiegach w salonach.

Gość Kaszka456
Ile kosztuje ten peeling? Można go dostać w rossmannie albo innej zwykłej drogerii? Jak często używasz tego peelingu?

Gość Krzysztof22
Od kilku miesięcy moja twarz wygląda okropnie, ciągłe pryszcze i wągry pod nosem. Polecono mi salon Pani Ilony Prestige w Katowicach. Jako mężczyzna jestem zadowolony z obsługi i z końcowego efektu, a moja dziewczyna tuli się do mnie. Ceny zabiegów są spoko, profesjonalna obsługa i fachowe podejście do klienta. Jednym słowem WARTO pOZDRAWIAM

Gość AgaKato
Jeśli szukacie dobrej i sprawdzonej kosmetyczki, to polecam salon Black Pearl w Galerii Katowickiej. Ceny przystępne a jakość usług na prawdę wysoka. Ja chodzę regularnie na przeróżne zabiegi na twarz, ostatnio mają promocje na mikrodermabrazje i kwasy: co piąty zabieg gratis, az grzech nie skorzystać.

Gość magda dąbrowa
A ja serdecznie polecam nowy gabinet Biomatrix. Większość zabiegów wykonują w domu klient,a no i robią porządną diagnozę skóry, problemów, dobierają optymalną opcję terapii, na prawdę czułam się dobrze zaopiekowana, mając swoją "osobistą" kosmetyczkę, która po zabiegu kwasami, dzwoniła do mnie co kilka dni, pytając o efekty, skutki itd. A do tego ceny mają dość konkurencyjne, fajny program lojalnościowy. Po prostu czuję, że ktoś opiekuje się moją skórą i na prawdę zależy im na uzyskaniu efektów. polecam! www.biomatrix.pl

Gość amelia2488
Ja skorzystałam z grupona w Kopalni Urody. słyszałam że fryzjerstwo maja słabe;)... ale kosmetyka super!

A mnie ciekawią Samui i Body&Soul na pl. Wolności b szybko padły prali kasę czy co ? hehe Oj Józefowskiej Prestige Spa nie polecam, byłam tam na depilacji tandeta i improwizorka tak jak np na Wita Stwosza Piękność Dnia woda sodowa i no comment ale obecnie znalazłam salon I'M MARGO na Paderewskiego p. Gosia jest naprawdę dobra w depilacji bikini, mądra, skromna i grzeczna, normalne ceny, nigdy nie spotkałam lepszej kosmetyczki POLECAM

Gość gość
lubie kosmetyczki na spoko :) www.youtube.com/watch?v=fM3i2-hdbiQ

Gość gość
NIE POLECAM! Studio Impresja na 1000-leciu to jakaś pomyłka, ceny z kosmosu, brak chęci pozyskiwania Klientów! Mają problem, że w ogóle ktoś tam przyszedł. Przekładają terminy jak im się podoba, nie liczą się z Klientem. Ja jestem bardzo zawiedziona, bo nowy salon powinien pozyskiwać Klientów, a w ogóle tego nie robią. !

Gość globalna1
Cieżko znaleźć dobrą kosmetyczkę, do której chce się wracać... ja bardzo zadowolona jestem z usług Instytutu Urody Bliss w Katowicach, chadzam tam manualne oczyszczanie twarzy i zabiegi antycelulitowe.... :) polecam

Gość kasia222222
Ja też nie polecam Impresji na tauzenie, wiecej szkody sobie narobicie dziewczyny niż pożytku!!!!!! to że ktoś sie uważa za kosmtyczke to nie znaczy, że nią jest!!!!! za to byłam ostatnio w Euroklinice na Ligocie w katowicach, w tej klinice plastycznej (teraz też maja kosmetyke) w sumie to poszłam z ciekawości, bo mówią że tam dobrze ale drogo, zdzwilam się jak mi przez telefon powiedzieli, że oczyszczanie tylko 150 zł, myśle sobie coś podejrzane........... ale miło się zaskoczyłam, bo bardzo miła Pani kosmetyczka (po studiach, wiec nie jakiś pseudo samouk), z efektu jej pracy też jestem zadowolona i dostałam żniżke na nastepne usługi,, także ja polecam Wam gorąco! :)

Gość gość
Ja polecam Bliss Instytut Urody z ul. Kochanowskiego 5!!! Ich strona to www.blisskatowice.pl Bardzo profesjonalny salon za przystępne ceny!

Gość gość
jak oczyszczanie twarzy lub jakiekolwiek zabiegi na twarz to polecam www.studioperla.pl wszystko czysto sterylnie i profesjonalnie.

Gość Agata001
Ja chodzę do gabinetu Nawa Linia - Katowice Brynów. Wyprowadzili na prostą moje problemy z trądzikiem z którym walczyłam kilka lat. Mogę polecić, mają stronę www.nowa-linia.pl

Gość bijulka
Ja polecam Akademię Kosmetologii Karoliny Martin w Sosnowcu.

Gość hejkaa345
W Sosnowcu na pewno Karolina Martin jest najlepsza, a co z Katowicami???

Gość xcsds
Na depilację laserem to polecam gabinet Estelium. Mają przede wszystkim tę przewagę nad konkurencją że pracują na swoim, nowym sprzęcie – Lightsheer. Poza tym, też obsługa jest tutaj przeszkolona i wie jak się laserem poprawnie posługiwać...co w niektórych salonach nie jest takie oczywiste.

Gość gość
Wysokiej jakości usługi zarówno moim jak i moich znajomych zdaniem świadczy gabinet Imeiaa w Opolu. Każda z nas spotkała się tam nie tylko z profesjonalizmem ale również zrozumieniem kobiecych problemów. Ofertę wykonywanych zabiegów możesz zobaczyć pod adresem www.imeiaa.pl

Gość gość
My zawsze w kilka koleżanek się zbieramy i zamawiamy usługi mobilnej kosmetyczki Karoliny Kwiecień z gabinetcarlady.pl. Zostawiam stronę, żebyś sobie przykłady obejrzała. Jak chcesz to nawet ci teraz zdjęcie swoich paznokci podeślę. Tylko mnie uprzedź w wiadomości. Hybrydy super kreatywne, modne, staranne. Jednak mobilna kosmetyczka lepsza, bo poświęca nam maksymalnie dużo uwagi, a i promocyjne ceny coraz częściej się zdarzają, prawdopodobnie ze względu na lojalność :) Nic nigdy nie płaciłyśmy za dojazd do Chrzanowa.