Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pappi

mial ktoś dwóch partnerów/ partnerki na raz?

Polecane posty

Gość pappi

oczywiście oni nie wiedzieli o sobie

Gość Mając narzeczonego
przesopałam się z dwoma jednoczesnie - przygoda na wyjeździe integracyjnym i raz na wakacjach z miejscowym tubylcem Czyli zdradziłam swojego z trzema jak dotąd

Gość dojrzały wujek
niezłą z ciebie lafirynda -mogłaś zaprosić narzeczonego chociaż ;-)

Gość Mając narzeczonego
Nie jestem święta Zdrady sa w co 3 związku , ja przynajmniej nie ukrywam i nie udaję świętej. Lubię seks i potrafie oddzielać go od miłosci dlatego czasem zdradzam

Gość pappi
chodzi mi bardziej o fakt posiadania jednego partnera i sexu z innym, a nie dwóch w jednym lózku ;)

Gość dojrzały wujek
a dała byś rade ze mna , Grubym Heńkiem, maim sąsiadem Staśkiem i Wackiem. Wszyscy oprócz Stasia(hihi) mamy duze ptaki i lubimy młode jędrne ciałka ;-)

Gość Mając narzeczonego
Dojrzały wujku, znajdx sobie lepiej dojrzałą cocię ;) Nie siędze na necie i nie kombinuje komu tu nadstawić. poprosru miałam dwa razy okazje i tak wyszło że z niej skorzystałam. Jeżeli przez 4 lata związku zdradziłam dwa razy to chyba nie jestem jakąś nałgową ladacznicą :) A może i jestem :)

Gość dojrzały wujek
dojrzałe ciocie mi sie znudziły i one nie obsługują kilku na raz -maja honor ;-)

Gość Mając narzeczonego
honor? Dobre sobie A czy ty nie miałbys ochoty spróbować z dwiema na raz>? Ja spróbowałam z dwoma naraz i było fajnie. Przezyłam na żywo jedną ze swoich fantazji i nawet nie wiesz jak wiele kobiet chciałby spróbować z dwoma naraz. Poczytaj kafe Doprawdy nie wiem co to ma wspólnego z honorem

Gość dojrzały wujek
bardziej podniecały by mnie jakby 1 laska obsługiwała mnie i grubego heńka i innych moich kupli niż 2 babki naraz ze mna

Gość Mając narzeczonego
Teraz chcę zrealizowac moją najnowszą fantazję - kopulacja ze zwłokami i potem częściowe ich spożycie. Czułabym się fajnie, trochę jak modliszka. :-)

Gość Mając narzeczonego
Modliszki nie zjadają zwłok Dobra spadam i życzę spełnienia fantazji

Gość dojrzały wujek
do Majac narzeczonego - a dupcz dziewczyno ile chesz ale nie wiem co by powiedział tój luby jak by zobaczył nas obsługujacych cie lub rzczej jak ty nas obsługujesz ;-) chyba nie był by zadowolony - ja na jego miejscu bym nie był

Gość twoj facet tez cie pewnie
zdradza lafiryndo jedna