Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nem

pytania

Polecane posty

Gość nem

1Jaki masz stosunek do seksu analnego i oralnego? 2.Co myslisz o zdradzie? Wolisz starszych czy mlodszych? 3.Ulubiona pozycja? Dziki seks czy romantyczne kochanie?

Gość ja sie zachwycam
1. wole troche mniejsze 2. we wtorki 3. nie, nie mam czasu.

Gość pookl
młodszych się wstydze, starszych brzydzę

Gość mhm mhm
1. Obydwa supe, ale analny chyba bardziej :) 2. Zdrada, ch**owa sprawa jak to Ciebie zdradzaja, w druga strone - zdecydowanie starsi ;) 3. Od tyłu! Oczywiscie dziki seks :)

stosunek mam poważny :P na rzecz lodów waniliowych zdradziłam z zabajonymi:P oczywiście lubie świeze pozycja na brzuchu w snie podobno rzucam się i macham konczynami:P a wiec dziko

oralny uwielbiam .... analny uwielbiam ... kiedys sie jej dopuszczalam ..oj nie raz ..nie raz... uwielbiam facetow mlodszych ....ale teraz mam prawie rowiesnika od tylu na stojaco z wypietym kuferkiem takie zwierze jak ja kocha sie tylko dziko...

Gość no to będzie tak
1. oralny - jak najbardziej jestem na tak anal - nigdy, jak dla mnie jest... fuj 2. Jestem przeciwna zdradzie. Nigdy nie zdradziłam i nie mam zamiaru zdradzać. Wolę starszych od siebie. 3. Ulubiona pozycja - od tyłu Romantyczny kochanie... a czasem dziki seks ;)

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
1 ani ani 2 nigdy nigdy 3 tak i tak

miauczydelko... Ty masz kuferek? dziwne, od zawsze myslalam ze dupa to kuper.... ale...