Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

załamana08

Jestem w 16 tygodniu ciązy

Polecane posty

Gość Gonia1987
Spinka, to trzeba sie cieszyć:) Ja jestrem w 26 tyg i nie mam dużego brzuszka, a chciałabym mieć:(

ciesze sie;) poprostu z 2 tygodnie mam ślub i bede wyglądała jak hipopotan:( Jestem niska i szczupła(tzn.już nie szczupła)pewnie dlatego tak widać

Gość Gonia1987
to gratulacje!!!! ja brałam ślub w 11 tyg i nic a nic nie było widać, ale nie martw się bo w białej sukience brzuszka nie bedzie widać:) Zresztą nawet jak będzie to to powód do dumy! Najważniejsze, żebyś się dobrze czuła i dobrze bawiła:)

u mnie w 11 też by nie było widać:)ale to już bedzie 18:) suknia jest ecri nie biała... A tak wogóle to nie dziekuje;)Masz racje najważniejsze żeby sie dobrze czuć

Gość Gonia1987
Ja niestety i tak rewelacyjnie nie wyglądałam. Śmieją się ze mnie , że będę miała na pewno dziewczynkę, bo od początku ciąży odbiera mi urodę:) Miałam zawsze porcelanową ślicxzną cerę, a teraz pryszcz na pryszcu i zatkane pory:) i na weselu wyglądałam jak biedronka:) ale i tak się super czułam i bawiłam:_)

To nie wiesz jeszcze jaka płeć???Ja za niecałe 2 tyg.mam wizyte i chce wiedzieć...jeśli bedzie taka możliwość

Gość Gonia1987
Na początku nie chciałam wiedzieć, ale zdecydowaliśmy z mężem , że w poniedziałek jednak zapytamy. Ale mój lekarz już to wie od 19 tyg , wieć jak będziesz miała USG to napewno Ci powie jak będziesz chciał. A tak w ogóle to ile miałaś już Usg, bo ja dopiero 3. a 4 w poniedziałek.

Gość soczewka8
hipokrytki, do slubu z brzuchem, dobre...

Gość Gonia1987
Dlaczego hipokrytki????????????????????????????

Gość Gonia1987
Z brzuszkiem czy bez i tak bym wzięła ślub z moim Misiem, bo go kochałam i kocham. Dzidziuś nie był powodem, dle którego wzięliśmy ślub a jedynie owocem naszej miłości i wierzę , że u spinki jest tak samo!!!!!!!!

soczewka - najpierw poczytaj co to znaczy hipokryzja, bo czytając to co napisalas wnioskuje, ze chyba nie do konca wiesz co to slowo oznacza. Slub z brzuchem nijak sie ma bowiem do hipokryzji, wiec lepiej nie uzywaj slow, ktorych do konca nie rozumiesz. bez odbioru..

spinka, przez 2 tygodnie nie przytyjesz jeśli będziesz się racjonalnie odżywiała :) na pewno będziesz śliczną panną młodą :)

Gość Gonia1987
Nie rozumiem jej....nie zna nas, nie ma pojęcia czym się kierujemy biorąc ślub a ocenia...

Gość Gonia1987
moonisia a ty jesteś w ciąży?Pochwal się nam:)

Gość Gonia1987
o przepraszam nie zauwaćyłam linków pod Twoim postem:) gapa ze mnie.

Gość NIKI...
ja jestem w 20tyg.i brzuszek mam widoczny i pepek wyszedl takze widac!!zreszta u mnie juz cos w 3mies bylo widac tylko teraz sie zaokraglil

Ja bede brala slub w ostatni dzien osiemnastego tygodnia.Sukienke kupilam miesiac temu, ale jest w porzadku, bo na biuscie mam takie marszczenia, a na dole to tzw.bananowa, czyli miota sie po nogach wiec brzuszka nie widac.Nie jest biala, bo ja biore cywilny nad morzem, chociaz wczoraj mialam smaka na druga biala haftowana. A brzuch mialam juz w 3 miesiacu. Moze do slubu cera mi sie bardziej poprawi, bo jeszcze dwa tygodnie temu byla tragedia.

dziewczyny, nie rozumiem, dlaczego tak za wszelką cenę chcecie ukryć brzuszek :) przecież Wasza rodzina i znajomi wiedzą pewnie, że jesteście w ciąży :)

MY nie chcemy go zakryc, martwienie sie brzuszkiem to taka zaslona dymna dla innych obaw.Nie mozemy isc na solarium, nie jestesmy wiotkie, mamy pryszczate buzie, niektorym jest niedobrze.OT i cala filozofia!

karinella, ja wiem jakie ma sie obawy gdy się bierze ślub w ciąży, pisałam tlyko i wyłącznie o tym, żeby nie przejmować się tym, że brzuszek jest widoczny, bo to nie jest powód do wstydu :) niestety, w ciąży nie zawsze wygląda się olśniewająco, dlatego można zawsze wziąć ślub po porodzie i dojściu do siebie :)

Wiem wiem, przepraszam jak Cie urazilam.Zapewniam, ze ja nie wstydze sie brzuszka, jak bylam 2 tyg temu w Polsce to moja mama sie smiala, ze ja najchetniej dalabym ogloszenie w gazecie ze jestem w ciazy tak sie z niej ciesze.

bylam szczupla nawet bardzo- to juz 19 tydzien i tez zrobili mi sie boczki- wiec sie nie martw zajmiemy sie nimi pozniej ( tak sobie mówię) powodzenia

Gość ale co prawda to prawda
w zyciu nie wzielabym slubu w ciazy tym bardziej widocznej , tak jak nie moglyscie go wziac przed ciaza, cale wesele bedzie was obgadywac niestety ale racja to wasza sprawa

Gość ale co prawda to prawda
ciaza nie jest wstydem ale slub w ciazy.....

Gość Gonia1987
Witam dziewczyny, jak tam wasze brzuszki?

Gość Gonia1987
Przepraszam, to według Ciebie branie ślubu po urodzeniu dziecka jest ok?? ja barałam ślub w ciąży. miał być w sierpniu ale goo przyspieszyliśmy. i nie uważam tego za żaden wstyd!!!!