Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

załamana08

Jestem w 16 tygodniu ciązy

Polecane posty

dziewczyno skad Ty jestes i ile masz lat, 100??? Moze jeszcze mamy byc cale zycie dziewicami do slubu. ja uwazam slub za niepotrzebna impreze, i biore go zeby zadowolic nasza pieprzona biurokracje.I biore go wlasnie dlatego ze jestem w ciazy, ze wzgledu na dobro dziecka, zeby takie idiotki jak Ty nie wytykaly mi dziecka palcami w szkole, bo Ono nie bedzie rozumialo dlaczego

Gość Gonia1987
Karinella, ale przeciez nie musisz brać ślubu, bo nikt Cie do tego nie zmusza...Ja tego ślubu pragnęłam, może jestem jakaś głupa, ale to piękna uroczystość i naprawdę było cudnie.

ja też jak na razie nie chce ślubu- chociaż teściowa jest strasznie niezadowolona i prawie sie do mnie nie odzywa! jak jej powiedzielismy to uznala, ze teraz to szybko musimy wziąć slub bo jak to bedzie wyglądało. U mojego narzeczonego to jak jakaś dziewczyna była w ciąży to szybko brali ślub- nawet z wielkim brzuchem. Mnie osobiście się to nie podoba, zawsze śmiałam się z takiego czegoś, że laska bierze szybko slub bo jest w ciąży:) a pozatym wiem jak źle czuje się kobieta w ciąży. My z moim misiem jesteśmy razem już prawie 7 lat , tak i tak bylibyśmy razem a ślub to zbędna sprawa- paluchami wytykało się pare wieków temu a nie teraz:)

Nie biore slubu dlatego ze jestem w ciazy, tylko dlatego ze bede mial a dziecko, ktore bedzie mialo nazwisko ojca.A ja nie chce miec innego nazwiska niz Ono, bo jak wrocimy do naszej popierd... ojczyzny to bedzie nas czekal niezly meksyk. Dla mnie ten slub jest jak wyrobienie sobie nowego prawa jazdy jak sie zmieni adres, zeby wszystko bylo na tip top, a czy ja go wezme teraz czy pozniej to zadna roznica, wiec wole teraz jak mam kupe czasu, bo tak czy siak siedze w domu, niz potem jak bede zajeta dzidziusiem i wroce do pracy.Poza tym ja biore slub nad morzem, wiec pora roku ma tutaj duze znaczenie.Teraz jest cieplo

dzieki! Bez slubu dziecko moze miec nazwisko ojca, ale ja bede miala inne niz dziecko

Gość anted22
ja co prawda brałam slub 4 lata przed ciążą ( teraz jestem w 10 tyg.), ale wiele moich dobrych koleżanek brało ślub będąc w ciąży, na jednym byłam nawet świadkową, i śa to b. udane małeżeństwa, szczęśliwi rodzice, i nie pamietam, żeby ktośkogoś obgadywał, zmieniły się czasy, raczej wszyscy sie cieszyli że didzius będzie miał obojga rodziców