Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fafafa

wszyscy sie smieja z moich palcow u stop...

Polecane posty

Gość fafafa

bo moje srodkowe palce sa dluzsze od wskazujacych. czemu tak moze byc??

Gość nie zazdroszcze
...mam to samo :/ nigdy nie pokazuje palców :/ Gorzej jak jestem na plaży :/ Jakis koszmar :/ Łacze sie z Toba w bolu :/ :S :O

Gość Aleksandra wanna
ja tez tak mam i tez nie nosze butow z odkrytym czubkiem,w ogile mam duze stopy-wlasnie przez te palce.Ale w lecie chodze w japonkach i nikt sie ze mnie nie smieje.. NIE PRZEJMUJ SIE !! NIE JESTES JEDYNA ! A pozatym coraz wiecej i kobiet i facetow ma:D

Gość Boze kto wszyscy
jestem pewna ze 98 % ludzi tego nie zauwazylo, zabij, ale nie mam pojecia, jakie palce maja moje znajome

Gość olek 75
a ja mam zrośnięte palce środkowe i w ogóle tym się nie przejmuje a za to jak pływam trzeba zawsze znajdować pozytywne wibracje z każdej nawet teoretycznie mało dyskomfortowej sytuacji

Nie chcę was martwic, ja tez mam dłuzszy palec drugi od pierwszego, któs mi kiedys powiedział że szybko wdową zostanę jak mam taki palec i niestety sprawdziło się

Gość pluszaq
a ja mam miedzy kciukiem a wskazujacym przerwe wielkosci 1 palca :D pieknie to nie wyglada, ale nie sadze, zeby komus tak strasznie zalezalo na krytykowaniu moich stop, zebym np. nie nosila z tego powodu sandalow :P

przed chwila sprawdzilem u mojej zony, madluzszy palec u lewej nogi sprawdzilo sie jak sie ozenilem z nia byla wdowa, u prawej krotszy czyli drugi raz wyszla za maz

cholera a ja mam u obu stóp dłuższe te place, czyżbym drugi raz miała wdową zostać? nie przezyje tego drugi raz buuuuuuu!

mam podobnie ale mam gdzies to co sobie ktos mysli taka mnie natura stworzyla i nic nie poradze poza tym to nie jest mankament ktory bedzie mi spedzal sen z powiek nie macie wiekszych klopotow tylko dlugosc palacow u stop???

Gość a ja mam dwa ostatnie
palce równe...wstydze się się chodzićw sandałkach lub japonkach...przez to mam taką manie że wszystkim patrze na stopy i zazdroszcze tym dziewczynom które mają ładne palce...a myślałam że tylko ja mam brzydkie stopy

Gość ja mam dwa ostatnie
coś ty z tym fiutem wyskoczył...o stopach rozmawiamy :P

Gość Siedemnastoletnia
Ja też mam takie stopy, na dodatek nie mam paznokci na tych najmniejszych palcach. Wcale mi to nie przeszkadza. :)

Gość e tam palce
ja mam taka kule (fakt ze nie jest duza) tzn halluksa na stopie - to dopiero wstyd odslaniac stopy, ehh tez kazdemu patrze na stopy i zazdroszcze ladnych malych stopek :(

Gość lejce na bejce
Ja mam długie palce u stóp. Bardzo się wstydzę moich stóp. To jest mój największy kompleks. Z tego też powodu nie chodzę w sandałkach, bo po prostu wstydzę się i nie chcę by ktoś na nie patrzył i się śmiał :(

Gość ja pierdyle
jezuuuuuu wiecie co ja rozumeim wieksozsc kompleksow dziewczyn to na kafe ale wy to juz szczy...... nie pokazujecie stop po 2 palec jest dluzszy.. ja tez tak mam iw zyciu mi nie przyszlo do glowy zeby miec z tego powodu kompleks no ludzie!!!!!!!!!!!!!! :O:O:O:O

Gość jesli masz
palce WSKAZUJĄCE u stóp to faktycznie mają z czego :D

Gość lejce na bejce
Ja slyszałam też coś innego z tą długością palców. Tzn jesli ktos ma wskazujący dluzszy od pozostalych to jest osobą, ktora lubi rządzić, jest osoba dominującą w związku. A osoba, która ma drugi i trzeci palec dłuższy od wskazującego, to bedzie w zwiazku ta stroną "podległą", nie będzie rządzic, jest osoba uległą. I w zyciu też jest taką osoba niesmiałą jakby, taką bardzo uległą.

Gość lejce na bejce
Hahaha ja tez napisalam "palce wskazujące" hahaha

Gość a słyszeliscie to

Gość a słyszeliscie to
ze jak kobieta ma drugi palec u nogi dłuzszy niz pierwszy to lubi rzadzic mezem

Gość lejce na bejce
Nieee, jesli pierwszy jest dluższy od pozostalych to lubi rządzic ;)

Gość ikke
Slyszalam, ze to oznaka kreatywnosci, zdolnosci w jakims artystycznym kierunku.

To Was pocieszę:) Jeśli drugi palec jest dłuższy od pierwszego, to mamy do czynienia z wyjątkowo piękną kobietą. Tak się przynajmniej kiedyś mówiło. Jest taki obraz \"Narodziny Wenus\" Botticelliego... przyjrzyjcie się stopom samej Wenus:) http://galeria.606.pl/images/fullsize/The%20Birth%20Of%20Venus%20-%20Sandro%20Botticelli.jpg

Hahaha!!! A ja uważam, że długie, szczupłe palce z podłużnymi paznokciami, to jedna z najpiękniejszych cech wizualnych, jakie może posiadać kobieta. Gdy widzę takie na ulicy, to ciarki mi po plecach przechodzą, tylko nie mam śmiałości podejść do takiej dziewczyny. Ale od czego jest internet? Gdybyś miała ochotę pogadać, a przy okazji zostać wyleczona z kompleksu długich palców- możesz do mnie napisać: oelka@poczta.onet.pl

Gość syet
a ja mam syndaktylie i co ;) co prawda tylko pomiedzy dwoma palcami na 10 i to na wysokosci 1/3 ale zawsze ;)