Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ble ble bleeeee

znacie jakis sposob na mdlosci ?

Polecane posty

Gość ble ble bleeeee

nie mam zycia od kad sie pojawily :O pomozcie , prosze :(

Gość ble ble bleeeee
plisssssssss

slyszalam, ze powinno sie miec np sucharka przy lozku i zanim wstaniesz rano z lozka zjedz go, ponoc to pomaga

Gość wpieprz kilka łyżek
cukru pudru efekt murowany! do tego mozesz mieć małą gorączke.

bulka z maslem co dwie godziny, zero slodyczy i lodow, rano wywolac wymioty jedzac kiwi. To mi pomagalo, ale najbardziej KAWA.

Gość ble ble bleeeee
dzieki czarna IWI ja nie mam porannych mdlosci tylko calodzienne 😭 caly czas mnie mecza 😭

Z tym sucharkiem przy lozku to prawda najprawdziwsza.Zapomnialam

ja jadłam mało ale często, tak żeby nie dopuścić do uczucia głodu.

Gość ble ble bleeeee
kawa pomaga na mdlosci ? dzieki !

Gość ble ble bleeeee
a powiedzcie mi jeszcze Kochane czy wy tez na poczatku , przez pierwsze kilka tygodni czulyscie sie takie zmeczone ? Ja od 3 tygodni nie robie nic w domu , nie przez to ze jestem leniwa ale nie mam sily . Jedyne co robie to leze i sie zle czuje. Powiedzcie mi czy takie samopoczucie mija po kilku tygodniach ?Moze pod koniec pierwszego trymestru ? I ostatnie juz pytanie , czy was tez tak bolal pecherz po wysikaniu sie ? Nie dosc ze mam strasznie nadety brzuch , to nie daj Boze jak troszke przetrzymam siku , cierpie pozniej okrotnie Prosze o odpowiedz doswiadczone Mamy .Z gory dziekuje 👄

Gość ble ble bleeeee
jestescie tam jeszcze?

ja przez cały pierwszy trymestr miałam mdłości, zero apetytu, zasypiałam ok 20 - 21, byłam osłabiona i bywały dni, że do niczego się nie nadawałam.. późneij wsyztsko przeszło, teraz w 38 tygodniu mam więcej energii niż na początku :)

Gość ble ble bleeeee
moonisia mam nadzieje ze u mnie tez sie to sprawdzi , bo juz mam wyrzuty sumienia ze maz mnie wyrecza we wszystkim

ja czulam sie caly czas zmeczona, a w siodmym i osmym tyg. tak jakbym miala grype.Nie goraczke, tylko oslabienie, lezalam caly czas. Ciezko mi bylo strasznie sie wykapac.Z tym bolem pecherza to uwazaj moze to byc przeziebienie.

Za to teraz kochana (16 tydzien) jestem jak gejzer energii. Gotuje pierwszy raz w zyciu, biegam po sklepach, namawiam faceta na seks na okraglo, a dodam ze w I trymestrze, na sama mysl mnie odrzucalo

Gość ble ble bleeeee
karinella ja wlasnie jestem w 7 tygodniu i naprawde nie chce narzekac ale czuje sie strasznie . Mam fale goraca , poce sie w 2 min a pozniej mi slabo , zawroty glowy i ogolnie do dupy .

HA! A czy Twoj to rozumie, bo moj na poczatku gadal ze przesadzam . czulam sie straaaaasznie, siostra mi obiecala ze mi przejdzie, i mi przeszlo, wiec wytrzymaj dzielnie , a p[otem zobaczysz bedzie cudnie! ja jak zjadlam na poczatku ciazy pudelko lodow, tak do dzisiaj na slodycze nie dam rady patrzec, tak mi bylo niedobrze po nich.I dobrze- nie tyje jeszcze! Nie jedz za duzo na raz i raczej nic pikantnego i slodkiego.Mnie strasznie po miesie rzucalo

ble ble blee - niestety początki takie są :( późneij będzie lepiej, ale mogą zacząć się wzdęcia, zaparcia i takie tam :P jeszcze później będziesz chodzić jak kaczuszka, mąż będzie musiał pomóc Ci się przewrócić na drugi bok :) karinella, ja przez pierwsze jakieś 20 tygodni w ogóle nie mogłam patrzeć na mięso i słodycze, tlyko serki i jogurty jadłam, za to teraz mogłabym jeść czekolade i ciastka tonami

a ja makaron z maslem i z zoltym serem.Na slodycze czasem mnie napada, ale zawsze jest mi po nich niedobrze, do teraz, wiec pasuje.Jem tylko 2 paski gorzkiej czekolady dziennie, bo polozna mi kazala, zelazo i takie tam.Poza tym mam po niej swietny humor

Gość ble ble bleeeee
dzieki za slowa otuchy , az mi sie humo poprawil , mam nadzieje ze to sie kiedys skonczy ( to straszne samopoczucie) i bede wspominala wasze slowa :) Dziekuje bardzo 🌼