Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0Dziewica0

Sex, masturbacja, pozycje.

Polecane posty

Gość 0Dziewica0

Witam, Mam 16 lat i jestem dziewica. Juz nie moge wytrzymac, chce aby moj pierwszy raz byl wyjatkowy i nie chce sie \'\'pieprzyc\'\' z byle kim, poza tym staram sie szanowac. W dodatku mam problem, maly ale jest. Moi rowiesnicy czesto rozmawiaja o sexie, pozycjach o wieku inicjacji sexsualnej-kiedy ich ktos \'\'rozdziewiczyl\'\' Ale ja jakos nie potrafie o tym rozmawiac, czuje sie jak mala dziewuszka. Czerwienie sie, milkne, nie odpowiadam na zadawane mi pytania. Zreszta, nie czerwienie sie tylko dlatego, ze sie wstydze. Ale ja nie wiem praktycznie nic. Nawet nie wiem czy w pozycji na pieska mozna dostac orgazmu lub nie wiem co to oral. Jestem kompletnie nieuswiadomiona. Mieszkam z siostra mojej mamy, jest naprawde najlepsza i najbardziej luzacka ciotka. Mozemy pogadac na kazdy temat. Ale ja jednak mam te blokade i wstydze sie pytac, potem tak jak teraz pisze anonimowo na forach internetowych. Tchorz jestem i tyle :| Pozdrawiam i prosze abyscie ze mna tak nie \'\'jechali\'\'

Gość 0Dziewica0
Przepraszam, niezbyt zrozumialam ;P Moze to glupie pytanie, ale co to jest alzacki ? Pozdrawiam ! :)

Gość dziewica numero deux
haha :D tez jestem 16letnia dziewicą :D ale wydaje mi się, że w porównaniu do Ciebie wiem niemal wszystko :P tylko brak mi doświadczenia praktycznego :P pytaj, ja Ci powiem :classic_cool:

bo chyba seks analny i oralny ze studentami z Mozambiku sie nie liczy ? :classic_cool:

Cześć ;-) Dziewczyno, nie przejmuj się tym, że jesteś jeszcze dziewicą, to nie jest wstyd :-) zrob to wtedy kiedy będziesz tego pewna ;-) nie rob tego bo inni robią, nie rób tego z obowiązku żeby później się mieć czym pochwalić, w seksie chodzi o przyjemność a nie o to kto szybciej to zrobi ;-) Jesli chodzi o pozycje na pieska i o to czym w ej pozycji mozna dostac orgazm to oczywisćie że mozna tzn ja mam a w sumie jest to indywidualna sprawa kazdego z nas ;-) A seks oralny to jest wtedy jak partnerka robi swojemu partnerowi tzw \"lodzika\", a partner partnerce \"minetkę\" dokladnie cohodzi o pieszczoty ustami i językiem ;-)

Gość 0Dziewica0
_serduszko_22 Dziekuje za wyjasnienie. Naprawde myslisz, ze to nie wstyd nie wiedziec praktycznie nic ? Troszke wiem, ale nie jest tego za duzo. Nie jestem typem dziewczyny, ktora zrobi to i sie chwali. Maz racje, sa taqcy ludzie. Zarowno dziewczyny jak i chlopaki. Ale ja uwazam, ze to strefa w ktora inni nie powinni wkraczac. A jak wy myslicie, rozmawiacie ze swoimi znajomymi na temat swoich doswiadczen seksualnych ?

Gość 0Dziewica0
dziewica numero deux Dziekuje za checi :) W zasadzie to ja nie wiem od czego mam zaczac :/

Gość 0Dziewica0
chyba zaczne od obciagu z połykiem :classic_cool:

Gość 0Dziewica0
BYSTRY JULEK - dlaczego doznales olsnienia ? :)

Gość 0Dziewica0
Przepraszam, ale tego nie pisalam ja -> 17.07] 19:16 0Dziewica0 chyba zaczne od obciagu z połykiem

ja mam 16 lat i czasami tez nie mam pojecia o co innym chodzi:( nie jestem jakas wyszkolona w tych sprawach.i mam pytanie.jesli chlopak pyta mnie :a chlopcow lubisz z przycietymi wloskami?.o co mu chodzi?

Kochana ja miałam 20 lat jak stracilam dziewictwo, wiesz dziś wiem że nie było to nic rewelacyjnego, zrobiłam to bo zrobilam bez większych emocji i uniesien, nie bło tak jak ja sobie to wyobrazalam, dlatego mowie ze nie ma co się spieszyc. Ja rozmawiam ze znajomymi z moim chłopakiem duzo na ten temat tez rozmawiam ;-) i nie masz za co dziękować :-) jeśli pomogłam to się bardzo ciesze :-)

pytaj. zacznij od czego chcesz ;) postaram się odpowiedzieć tak po ludzku. jesli bedę w ogóle umiała :P

kasia ja bym to zrozumiała tak, że facet chce wiedzieć czy wolisz wydepiloanych czy nie ;-) ale czy napewno mu o to chodzilo nie wiem, glowy nie dam sobie uciąć ;-P

mowilismy o bardzo intywnych sprawach wiec bardzo mozliwe.nawet nie pomyslalam ze faceci sie depiluja w tych miejscach:/

kasia no depiluja ale to jest sprawa indywidualna powiem szczerze że mi się to podba jak facet jest łysy w tych miejscach :-P

Gość 0Dziewica0
BYSTRY JULEK zrób się na ciemno to Ci powiem, powiem Ci już wszystko, jak na spowiedzi, u brata w Meklemburgii Niezbyt wiem o co chodzi, ale rozsmieszyla mnie ta wypowiedz ! :) serduszko_22 - kurcze, to naprawde wytrzymalas. Ja juz chcialabym to zrobic, ale nie wiem kto jest odpowiednim kandydatem. Przeciez, nie wyciagne jakiegos faceta na ulicy i nie powiem \'\'chodz i rozdziewicz mnie\'\' bo bedzie to troche glupie i potem bede sie czula jak \'\'scierwo\'\' dziewica numero deux Widze, ze naprawde chcesz mi pomoc. Tylko wlasnie jak przychodzi co do czego to naprawde nie wiem o co pytac. Strasznie mnie to irytuje.

jak Ci przyjdzie jakieś istotnie pytanie, pytaj. podziwiam i popieram, że się nie spieszysz :) bo i po co jak nikt tego wart nie jest ;) poczytaj sobie tez jakies stare topici. ale te głupie wypowiedzi omijaj, bo się znudzisz i tylko czas zmarnujesz ;)

Gość 0Dziewica0
Pytanie ogolne.. Jest jakas srednia, ile ma potrwac wlasciwy orgazm lub cos w tym stylu ? W jakim wieku straciliscie dziewictwo ? Czy orgazm jest az tak niesamowity jak o tym mowia ludzie ?

kasia robia malinki, a w jakich miejscach to tylko zalezy od twojej fantazji z reguly robią je na szyi, wiesz ja jestem inndego zdani, ze jesli się robi malinki to w takich miejscach zebys tylko o tym wiedziala ty i twoj partner a nie wszyscy dookoła :-) Dziewica hmmm czy długo czekałam? nie wiem możliwe, aaa wiesz może zacznij od tego żeby poszukać sobie jakiego stałego partnera, chłopaka, pomyśl o tym że seks to też konsekwencje, wiesz dzieci się z powietrza nie biorą, pomyśl o zabezpieczeniu, a może zanim zaczniesz uprawiac seks zanij od petingu? W tym chodzi tylko o same pieszczoty ;-)

Gość 0Dziewica0
dziewica numero deux Ile w ogole jest pozycji ? I jak je zwiecie ludzie ? ;)

Gość 0Dziewica0
_serduszko_22 Jakie zabezpieczenie uwazasz za najlepsze ?

prosze o opis jak sie robi malinke:( ale mi wstyd o to pytac ale naprawde nie wiem:(

ile jest? żebym to ja do tylu liczyć umiała :P ja tam nie pamiętam jakoś specjalnie nazw. łatwiej wytłumaczyć, jak ona wyglada :P

Gość 0Dziewica0
'' zanij od petingu? W tym chodzi tylko o same pieszczoty '' Chyba ostatnio cos ciotka mi o tym wspominala.. To jakby tak sex bez sexu ? Myslisz, ze orgazm jest mozliwy w przypadku pieszczot ? np. calowania, ocierania sie o siebie ?

jak zrobić malinke?? musisz się przyssać ustami mocno do miejsca w którym chcesz jąą zrobić kasia ;-) Dziewica no to zależy od Ciebie, form zabezpieczenia jest wiele chyba najbardziej popularne to prezerwatywy i tabletki, są również plastry, jeśli chodzi o mnie to polecam tabletki ;-)

można mieć ;)

Gość 0Dziewica0
ja tam nie pamiętam jakoś specjalnie nazw. łatwiej wytłumaczyć, jak ona wyglada Czekam ;D :P BYSTRY JULEK - Jak ja mam to zrobic ? :D