Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0Dziewica0

Sex, masturbacja, pozycje.

Polecane posty

Gość dziewica numero deux
no to niefajnie :P ja jestem sama i obejrzę sobie jakiś horror :D wpadne tu troche później :) 🖐️

Gość ewciaaaaa
a mnie to strrasznie zastanawia od ilu lat mozna zaczac lykac tableki... wie ktos?

dziewica numero deux Baj, baj :) Dzieki za pogawedke :) I pprzesylam pozdrowienia z Londynu :)

Gość masturbate slowly

BYSTRY JULKU, powiedz mi.. Jak to z facetami, co łłłoni lubia najbardziej ? Chyba standardowe pytanie To bylo moje pytanie :)

BYSTRY JULKU, powiedz mi.. Jak to z facetami, co łłłoni lubia najbardziej ? Chyba standardowe pytanie To bylo moje pytanie :)

BYSTRY JULEK Wiesz, mam do Ciebie pytanie. Chyba troszke wykracza za temat, ale sprobuje ;) A wiec.. Jak wiesz jestem \'\'singielka\'\' ;) Chcialabym sobie \'\'wyrwac\'\' jakiegos chlopaka, ale nie wiem zupelnie jak sie do tego zabrac. Co zrobic abym w oczach chlopaka nie wyszla na latwa ? Wiem, ze nie moge isc z nim na pierwszej randce do lozna, na 2 i 10 takze nie pojde, z tym to sobie poczeka :D

Gość danyrze...
Sorry za to co napisze dziewczyny ale ledwo co nie co wam obrosło a już p sexie myślicie a później sie dziwice że z was szydzą na grande -oj dzieci dzieci

Gość elalala
a czy bardzo sie krwawi przy przebiciu blony ?

Gość 18 dziewica
Dziewczyno nie martw się samo to do ciebie przyjdzie ja mam 18 lat i cale mi się nie spieszy do uprawiania sexu wole poczekać i zrobić to z tym jedynym. A nie puszczę sie z byle kim bo po co potem mieć brudne sumienie

Gość rozdziewicze bez bolu romantyc
rozdziewicze bez bolu bez pospiechu w romantycznej atmosferze, mam doswiadcznie sebastianss@o2.pl

Gość czarek1987t
witaj jesli chcesz to mozemy sie spotkac i wszystkiego cie naucze to moj numer gg odezwij sie to pogadamy 8661152