Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ETIENNTE

OSZALEJE!

Polecane posty

Gość też kiedyś miałam podobnie
Kiedyś, za czasów liceum, moje wakacje wyglądały podobnie jak twoje. Nie miałam chłopaka, kolezanki ze 2 , ale ciągle w rozjazdach i zajęte, małe miasteczko, nuda. Do tego ja - samotnik, strasznie nieśmiała. Bałam się w ogóle wychodzić sama, gdziekolwiek. Potem się trochę otworzyłam, zaczęłam chodzić na targ i sobie oglądac (raczej nie kupowac bo kasy nie było), chodzić na działkę i się opalać, wieczorem wychodziłam z mamą do supermarketu czy jechałyśmy do babci... i tak to leciało. Parę miesięcy temu, gdy skończylam studia licencjackie znowu siedzialam w domu, czs zajmowało mi szukanie pracy, ale te ciągłe siedzenie w domu mnie dobijało. Miałam juz wtedy chłopaka, ale ciągle pracował, a poza tym jest z innego miasta. Teraz juz mam pracę, jestem zajęta od rana do nocy, bo często wychodze o 8, a wracam o 19. W pracy poznalam mnóstwo fajnych ludzi, ale nasze relavcje nie wychodzą poza prace. We wrzesniu będe rzucać prace, bo od października ide na wymarzone studia magisterskie wieczorowo. Zajęcia są w 3 wieczory w tygodniu i trochę też się obawiam tego siedzenia w domu, ale mam nadzieję, ze znajde jakąs pracę dorywczą czy na pół etatu :) Sorry, ze się tak rozpisałam, i do tego trochę nie na temat :P

Gość ETIENNTE
ja tez od poczatku wakacji planuje ze sie zabiore za angielski bo juz troszke mi sie go zapomnialo, i codziennie jest ze "od jutra"... ale od jutra to juz na 100% zaczne :P a tak na codzien to doslownie sie nudze,siedze przed kompem,moja "rozrywka" to wyjscie do sklepu spozywczego i chyba jedyne wyjscie wogole z domu hehe paranojaaa ;) i czekam az te dni zlecą wreszcie

Gość ETIENNTE
ale na bardzo podobny temat hehe :P

Gość aussi
w jakim miescie mieszkasz??

Gość brzoskfinie
dziwne podejscie - tyle jest interesujacych ksiazek. czy wy juz ludzie bez chlopaka sie soba nie potraficie zajac? z chlopakiem tez cos trzeba robic. czy wy nie czytacie, czy co? ile mozna wychodzic ze znajomymi i pieprzyc o bzdurach - przeciez to wlasnie byloby nudne

Gość ETIENNTE
woj.zach - pom brzoskfinie= nikt tu nie mowi o nalogowym wylazeniu z domu i ciąglym przebywaniu ze znajomymi, nie popadajmy w jakos skrajnosc, chodzi o to by czasem gdzies wyjsc czy cos chociaz i z kims pogadac,a co do ksiązek -czytam nawet w wakcje , mimo ze przez caly rok akademicki nie moge na nie patrzec,ale mimo tego zawsze sie znajdzie cos ciekawego do czytania, ale nie bede czytac przeciez non stop