Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obolale nogi

STRASZNIE BOLACE NOGI - CO TO JEST?

Polecane posty

Gość obolale nogi

od pewnego czasu bardzo mnie bola nogi. od paru dni wytrzymam na nogach max dwie godziny i boj od kolan w dol jest tak straszny,ze nie ujde dalej. ten bol jest okropny. dzisiaj poszlam do miasta w plaskich wygodnych butach, by poszalec troche na wyprzedazach. po dwoch godzinach wysiadlam, musialam w przymiezalni usiasc na taborecie i przymierzac ciuchy. zrezygnowalam jednak i pojechalam do domu, ledwo co dochodzac na przystanek. co chwile siadalam gdzies na murku bo bol nieopisany. jutro pojde do lekarza,ale co to moze byc? mam 30 lat.

Gość a może to
brak magnezu?

Gość tez tak mialam
ale mialam wtedy 18 lat. przez ponad miesiac nie moglam chodzic.trudno mi bylo wejsc po schodach o o bieganiu to nawet mowy nie bylo.lekarz powiedzial ze to cos ze stawami. przez tydzien bralam ketonal i mi przeszlo i smarowalam jakas mascia

Gość obolale nogi
nawet jak sie poloze to bol przechodzi z nog w stopy. strasznie bola, cale, az podbicie mi pulsuje. moze to byc brak magnezu? w sumie chyba nie, bo ostatnio jem sporo czekolady. mam ok 4-6 kg nadwagi, moze to byc przyczyna?

Gość obolale nogi
wiem,ze mam platfusa poprzecznego. mam go juz dlugo, lecz ten przerazliwy bol wystapil niedawno. mam wkladki ortopedyczne, nienosze ich jednak systematycznie,gdyz nie pasuja mi do wszystkich butow. w butach na podwyzszeniu chodze naprawde rzadko, tylko wtedy kiedy "musze". bol wystepuje nawet przy plaskich butach, a jak wrocam do domu to nie moge na boso chodzic, bo stpy jakby szczypaly z bolu i chodze powyginana jak pajak.

Gość obolale nogi
moze dzisiaj ktos cos dorzuci?