Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

...stańczyk...

................Niskie dziewczyny odrzucają niskich chłopaków...................

Polecane posty

dlatego muszą oni kierować swoją uwagę w stronę średnich albo wysokich ale te z kolei też odrzucają niskich, przez co u niskich rodzą się kompleksy na punkcie wzrostu pamiętajcie o jednym: NISCY CHŁOPACY NIE RODZĄ SIĘ Z KOMPLEKSEM WZROSTU. KOMPLEKS WZROSTU POJAWIA SIĘ W OKRESIE DOJRZEWANIA KIEDY NISCY CHŁOPACY PRZEZ CAŁY CZAS SĄ PRZEKONYWANI PRZEZ DZIEWCZYNY ŻE SĄ DO NICZEGO WŁAŚNIE Z POWODU ICH NISKIEGO WZROSTU. :-(

Gość sandra 11111
a ty ile masz wzrostu, skoro tak dobrze znasz ten temacik???????????????

Gość znowu szukasz współczucia
? :O

a co nie jest tak? niskich chłopaków nikt nie chce ani niska, ani średnia, ani wysoka owszem są niscy chłopacy, którzy mają dziewczyny ale mają dziewczyny dlatego bo mają w zanadrzu urodę albo niebagatelną inteligencję ale takich jest bardzo mało więc zdecydowana większość tzw. kurdupli jest samotna :-(

Gość sandra 11111
e tam, nie panikuj, na pewno przynajmniej inteligentny jestes:)))

Gość znowu szukasz współczucia
a dlaczego określasz całościowo ? i cąły czas się żalisz ;/ skąd wiesz, że wszyscy tacy są! OGARNIJ SIĘCHŁOPPIE WKOŃCU I PRZESTAN PRZESIADYWAĆ NA BABSKIM FORUM WYPŁAKUJĄC SIĘ WSZYSTKIM KOBITOM DO RĘKAWA :O

nie szukam współczucia chcę tylko żeby kobiety wiedziały iż niscy faceci to też ludzie maja uczucia i odrzucenie boli ich tak samo jak wysokiego (który przez kobiety uważany jest za lepszy model)

Gość sandra 11111
nie szukasz wspolczucia, a caly czas sie marzesz, wez sie w garsc, same przyjda do ciebie chlopie:)))

Gość Akane Kaneska
To samo czują puszyste kobiety też chciałyby żeby faceci wiedzieli że one też są ludźmi a nie potworami i że też mają uczucia a ja sama mając 183 cm wzrostu czuję się poprostu głupio przy niższym facecie

Gość TyśkaJus
...stańczyku... ja mam 167cm wzrostu więc jestem niska?? średnia?? w sumei to nei wiem nigdy mnie to nei zastanawiało... mam coś takiego że nie zauważam u ludzi różnych wad... mam znajoma która ma jakiś 150 jest więc bardzo niska... ale ja zauwazylam to dopiero wtedy gdy dziewczyny o niej zaczeły mówić ta "mała kasia" mam kolegę ktroy ma pełno pieprzyków i o tym też się dowiedzialam od kogoś chociaż go znam osobiście o tym że moaj nauczycielka z j. polskiego w liceum ma duży nos dowiedziala sie w trzeciej klasie od kolegów.... do czego dążę... nie oceniam ludzi przez pryzmat ich wad... oceniam ich za to jacy i kim są... Myśle ponadto że jest wiele dziewczyn takich jak ja... może po prostu źle szukasz... ja nigdy nie skreślilabym faceta tylko dlatego że jest niski... Szczerze to mało który facet podoba mi sie wizualnie... nie umiem tak wypatrzeć sobie w autobusie czy na ulicy kolesia ktory mi sie podoba.. musze kogoś poznać... a jak sie już dowiem ze facet nadaje na tych samych falach to nie ważne jak wygląda... bedzie dla mnei najcudownieszy na swiecie... jeszcze takieg nie spotkałam ale licze że to kiedyś sie zdarzy :) wiem takie sranie w banie ze liczy sie charakter.. ale tak na prawdę wygląd liczy sie tylko na początku...

Gość manfredi
co by nie mowic to gosciu ma troche racji, niski chlopak ma ciezko, wysoki chocby byl glupi to predzej znajdzie dziewczyne, no a niski musi sie bardziej starac. Zauwazcie panie, ze taki chlopak bedzie caly czas sie staral o wasze wzgledy, nie zostawi dla innej ot tak. Bedzie kochal calym sercem bo jest mozliwe, ze nic innego go nie spotka w zyciu:)

stanczyk przestan juz..... zaloz sobie na portalu randkowym profil, tam nie odezwie sie kobieta, ktora nie bedzie chciala niskiego, bo bedzie znala twoje dane ( w tym wzrost) z profilu.....

stanczyk przestan juz..... zaloz sobie na portalu randkowym profil, tam nie odezwie sie kobieta, ktora nie bedzie chciala niskiego, bo bedzie znala twoje dane ( w tym wzrost) z profilu.....

Gość czyli inaczej mówiąc
ma sie niejako zmusic do kochania pierwszej ktora go zechce bo wie ze innej juz moze nie byc?:O

temat jest niedookreslony- no bo co to znaczy ze kobieta jest niska ???????? ja mam 174 i kocham szpilki :) a gdy jestem w nich mam jakies 184 i kazdy facet jest niski :-P

Gość skad ja to znam takie gadki
jaki ty durny jestes, ja mam 162cm, a moj facet 168cm i co???

Jest takie powiedzenie: \"złego diabli nie wezmą\"... To działa... ;)

Gość skad ja to znam takie gadki
przystojny?? hmmm nie jest typem modela z urody, ale ma cos w sobie... zreszta mnie zawsze pociagali tacy mniej ladni :)

\"owszem są niscy chłopacy, którzy mają dziewczyny ale mają dziewczyny dlatego bo mają w zanadrzu urodę albo niebagatelną inteligencję\" stanczyk nie badz smieszny, dobrze wiesz ze tak nie jest. juz kiedys mowilam ze moj facet jest przystojny DLA MNIE. nie znaczy to jednak ze jest nie wiadomo jak przystojny. ma szczery, sliczny usmiech i dlugie wlosy(strasznie mnie to pociaga:D), jednak gdy go poznalam byl niczym nie wyrozniającym sie chlopakiem jesli chodzi o wygląd . zauroczyl mnie ten jego usmiech i to ze byl on taki szczery, sympatyczny i opiekunczy. nigdy nie narzkal na swoj wzrost. nie uwaza sie za gorszego od innych facetow, bo niby dlaczego mialby myslec ze wzrost moz cos zmienic? moj chlopak,podobnie jak ja, wie ze wartosc czlowiek nie zalezy od wzrostu. a to ze ma mnie chyba jest najlepszym dowodem na to ze nie masz racji mowiąc\"Niskie dziewczyny odrzucają niskich chłopaków\". jestem niską dziewczyną i mam niskiego chlopaka

Gość a mi sie podoba
idz lepeij wyrwij lachona a nie marudź na kafe:P

Gość tak o...
moj ma 123 cm, a na ciebie stanczyk bym nie spluneła jak masz o deko wiecej

Ile ty masz lat stańczyk ?? tak z ciekawości sie pytam