Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lalka_tereska

Sprzedam sukienkę! Np na wesele lub inna wyjątkową okazję!

Polecane posty

Wystawiłam na allegro swoją sukienkę, w której byłam na weselu u kuzyna. Generalnie ja byłam z niej baaaardzo zadowolona :) Może komuś się jeszcze przyda. Moim zdaniem dobrze nadaje się na wesela, być może nawet dla panny młodej do cywilnego? No jak kto uważa. Zapraszam do odwiedzenia aukcji http://www.allegro.pl/item216959988_sliczna_sukienka_roz_wawa.html

Gość znowu szukasz współczucia

Gość eeeeee za wysoka cena
za taki barbie strój

Gość za 15zł wezmę

A ja mam do sprzedania piękne butki! Takie same w Zarze byly za 199zl a u mnie sa za 60zl. Zapraszam!

Gość hgnn
troszke z cena przesadzials ale sukienka jest ladna

przesadzilam, nie przesadzilam...ale cena minimalna do ktorej wystarczy dobic jest az o 400zl nizsza niz to co ja za nia dalam. ogolnie rzecz biorac na pewno nie kazdemu sie bedzie podobala i nie kazdy uzna, ze warto tyle zaplacic.. normalne :) mi sie tak bardzo spodobala, ze nie zaluje. jak sie nie sprzeda to bede ja wyciagala z szafy w czasie \"gorszych\" dni i paradowala w niej po domu na poprawe humoru ;)

Gość hgnn
napisz cos o niej jeszcze podnoszac temat:)

Gość czemu sprzedajesz
?

Ale ze mnie zakręt hehe zapomniałam podać. Tak dla sprostowania takie same chcialam kupic w zarze ktore bylby za 199zl ale jak zobaczylam ze w daichamanie sa za 69zl a niczym sie nie roznia jedynie marką a kto widzi co mam napisane w środku buta. A sprzedaje je ponieważ no niestety obcas jest za wysoki jak dla mnie, no a teraz sie zdecydowałam sprzedać. Dodam, ze w nich ani razu nie wyszłam jedynie co w sklepie i chwile w domu w nich chodziłam. http://www.allegro.pl/item214226672_piekne_czarne_butki_graceland_.html

Za 200 zł mozna naprawdę znależć piękną sukienkę. Ta jest OK ale nie powa na kolana. Pozdrawiam