Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrararaw

czy do ginekologa trzeba z rodzicem?

Polecane posty

Gość wrararaw

witam. czy w przypadku wizyty u ginekologa osoby niepełnoletniej w celu przepisania hormonalnych tabletek antykoncepcyjnych konieczna jest obecnosc rodzica czy prawnego opiekuna? czy nie jest to konieczne? prosze o szybka odpowiedz z gory dzieki:)

Gość wrararaw
mam skonczone 15 lat juz dawno;) po prostu jeden lekarz mnie odprawil z kwitkiem, wiec postanowilam zapytac czy zawsze tak jest. dzieki;)

ja mialam 16 lat jak pierwszy raz poszlam po tabletki i przepisala mi bez problemu, oczywiscie najpierw badania krwi

Gość wrararaw
a moze ktoras z was zna takeigo ginekologa we Wrocku? najlepiej nie prywatnego bo wezmie ogromny hajs za wizyte:/ bylabym baaaaaardzo wdzieczna

mnie jeden odprawił z kwitkiem to podzwoniłam i popytałam znalazłam takiego ktory nie robił problemow

Gość wrararaw
a moze ktoras z was zna takeigo ginekologa we Wrocku? najlepiej nie prywatnego bo wezmie ogromny hajs za wizyte:/ bylabym baaaaaardzo wdzieczna

ja nie z wrocławia ale moge ci doradzic zebys po prosrtu podzwonila po przychodniach- ja mowiłam wprost \"czy ten lekarz wypisze pigułki anty osobie niepełnoletniej?\"

Gość wrararaw
ps. tu pisze jej chłopak;) ona sie za bardzo wstydzila:D ehh jak ja musze ja za raczke prowadzic... wszystko załątwiac za nia;P dzieki za pomoc:)

Gość blehhhhhh
zboczencu jeszcze posiedzisz w kiciu za obcowanie z nieletnią więc się lepiej puknij w pusty czambuł:O

Gość blehhhhhh
sekszący się gówniarze - ohyda:O

Gość płatek mydła szarego
to nie patrz :P

Gość blehhhhhh
jakbym wystrzelił po łbach to by im się odechciało obcowania płciowego - glut z nosa zwisa a tu o sexie mysli i go uskutecznia:O

Gość wrarwar
do bleha - uwazaj na slowa pajacu. nie obrazaj ludzi jak nie wiesz kto siedzi po drugiej stronie. dla Twojej informacji - MAM 20 LAT wiec calkiem mozliwe ze jestem starczy od Ciebie. a napisalem ze DAWNO skonczyla 16 lat GŁĄBIE. wiec stul pysk. elo