Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

svemir

Przemijamy i taka jest prawda...

Polecane posty

Gość gość
Ruscy się biją?:D

Gość gość
Ale ja to znam....to ruscy się biją......czy coś tam.....

Gość gość
No dobra, fajne to to:)

Gość gość
Nie wiem?A jestem?Skąd Ty to mozesz wiedzieć, jestem wredną paskudą:P

To też wiem. Ja jestem strzelcem i lwiczki spokojnie rozkładam.

Trochę o różnych puliach/kulach i serdcach/sercach sobie posłucham teraz.

Gość gość
Hmmm, dziwna sprawa. Zauważyłam na jej przykladzie, że niektore kobiety mają takiego krótkiego rowa.....na tyłku....i taki tyłek niski a szeroki, a ja mam długiego rowa, i generalnie mam jakąś taką doopę dłuższą.... a tez jestem taka chuda jak ona:oCoś mi sie juz w glowie moze pitoli, nie wykluczam:o

Gość gość
Nie obrażam, jakbym śmiała:P Po prostu mam taki obraz Ciebie jako znawcy kobiet, stąd też pytanie:P

Gość gość
Ech, juz wiem dlaczego...kwestia przerwy miedzy nogami. Ja mam mniejszą, to i rów automatycznie dłuższy.;)

Gość gość
500 zł to polowa moich zarobków, wiec Fredi siedz cicho 😠. Jak bym jej tyle zaplacila, to bym przez miesiac musiala nie jeść:)

M piszesz, że znam się na kobietach. To prawda. Myślę, że masz wszystko przepisowo i tylko głupie ale przepisowe u kobiet kompleksy. Jedne mają zastrzeżenia do cycków a drugim się ich cipki nie podobają.

Gość gość
Ja to Ci sie przyznam, jestem wstretnie wstydliwa:o Wstydze sie np. nago chodzić przy facecie. Długo sie nie moglam przemóc, żeby sie bzykac przy zapalonym świetle, wyobrazasz sobie? A smiechem żartem wiem, że na punkcie ciala akurat nie powinnam mieć wielu kompkeksow, ale psychika szfankuje:o

Gość gość
Milion szkarlatnych róż: róże zwykle, w miare male - 2 000 000 PLNróże duże, z wielkim kwiatem: nawet do 10 000 000 PLN :classic_cool:

Psyche... to nie maszyna :P Krichu ia: \"Stop-mashina! Stop-mashina! Sil u menia ved\' bol\'she-bol\'she net\" Krichu ya: \"Stop-mashina! Stop-mashina! Ia vozvrashhauiu bilet!\"

M te 500 zł zarobków. Wiem, że to prawdziwe i smutne zarazem. Wiesz jak z Tobą piszę to widzę twoją twarz, sylwetkę. A moich zdjęć w necie nie ma....

Gość gość
Nie 500, tylko 500 plus 600=1100, a z różnymi gratyfikacjami srednio wychodzi okolo 1400-1500 miesiecznie, nie jest tak zle:P Ja nauczona z domu jak oszczedzać i daje rade :classic_cool:.

Taj jak Sznur chętnie bym oddał bilet, ale to nie jest takie proste. :P PS: W Solvay\'u w przyszłości zarobisz o wiele więcej.

Gość gość
Nie chce do Solvaja, 😭 ja jestem człowiek w fartuchu, musze, MUSZE siedziec w labie i sie babrać nawet do rana. Nie wytrzymam jako jakis szef dzialu, czy inny ktoś za biurkiem.:o

A ja to mam takie skrzywienie, żę nie tankuję do pełna tylko codziennie za 50 zł

A myślisz, że cały Solvay to jeden wielki dział marketingu? PS: Bruksela nie jest taka wielka, jak sie wydaje.

Gość gość
Hehehehe, to nie, ja mam takie skrzywienie, że zawsze musze miec zapasy...czy to żarcia, czy fajek. Takie chyba nawyki PRLowoskie, bo jako dziecko sie nasluchalam o tym, jak to nazley sie zabezpieczać i robic zapasy:D Wiecie, że ja jeszcze mam prlowskie mydło w domu?:D I cala szafe poscieli, ktorej nigdy nie użyje.