Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misza_27

klapki na wesele

Polecane posty

Gość misza_27

W sierpniu się żenię i mam kłopot. Przez te upały strasznie pocą mi się nogi a zauważyłem w ryłku bardzo eleganckie klapki. Uważam że pasowały by nawet do garnituru. Co o tym myślicie?

Gość mi się wydaje że można
bo widziałam bardzo eleganckie klapki męski- coś prawie jak buty do garnituru więc polecam!!!

Gość to chyba kpina
w klapkach na własny ślub? Njlepiej jeszcze w kąpielówkach

Gość mi się wydaje że można
a dlaczego niby zaraz kpina? mamy 21 wiek!!!! Ludzie!!!! Trzeba iśc z duchem postępu!!!! Wygoda się liczy!!!!

Gość panczurka
Jest XXI wiek, więc tolerancja górą. Ale mam jedno pytanie: nie będzie Ci niewygodnie tańczyć w klapkach?

Gość mhnmhn
prosze Was:o wygoda wygoda ale na wlasny slub w klapkach??? w ogole na slub!ze tez komus przez mysl to moze przejsc.. to moze w koszuli z krotkim rekawkiem pojdziesz skoro tak goraco?:o

a co sobie bedziesz zalował, idź w spodenkach to już na pewno nie bedzie ci w nogi gorąco:D Nie ma czegoś takiego jak eleganckie klapki do garnituru.

Gość misza_27
no właśnie sa to naprawdę eleganckie klapki- nie sportowe więc uważam że nie przeszkadza.

Gość mhnmhn
a w ogole mowiles o swoim pomysle przyszlej zonie?mysle ze szybko sprowadzi Cie na ziemie

Gość e tam zaraz nie wypada
jesteście wszyscy staroświeccy. Tez widziałam eleganckie klapki do garnitur 400 zł kosztowały.

Gość e tam zaraz nie wypada
tylko ze kurcze nie wiadomo co ze skarpetami:-o

Gość mhnmhn
boooosz.....chociaz sie nie odzywajcie:o te buty moga nawet 2000 kosztowac i co z tego? to nieeleganckie i tyle.nie wiem gdzie Wy sie chowacie,bez obrazy..

Gość ale ja jestem
i do tych klapek ubierzesz skarpetki?? Jak dla mnie to wiocha, ale to twoja decyzja.

Gość misza_27
no nie wiem własnie pozostaje jedynie ten problem skarpetek bo rzeczywiscie troche wiesniacko do klapek:-o

Gość założ najlepiej
czarne klapki i białe skarpetki, a do tego za krótkie czarne spodnie :) Będzie git! I jeszcze różową koszulę!:P Po pierwsze, skąd wiesz jaka będzie pogoda i temperatura w dniu twojego ślubu, może będzie chłodno? A jak było jeszcze 1-2 tyg. temu? Chłopie nie szalej! Do ślubu trzeba isć wygodnie, owszem, ale i elegancko! Ja bym swojego do ślubu w klapkach nie puściła!Jakoś chyba wytrzymasz, o ile wiem są w tym dniu bardziej stresujące momenty niż rodzaj obuwia.

W dniu naszego ślubu było bardzo gorąco. Mąż miał koszulę na długi rękaw z mankietami do tego kamizelka... uf! Wszyscy mówili mu, że nieelegancko będzie jak ściągnie marynarkę (??!!??) Ale spocony.. czerwony jak burak i zdyszany to już elegancko ??!!?? Mimo wszystko marynarkę ściągnął. bo tak było wygodniej. Ale nigdy w życiu klapki!!!! To co innego niż ściągnięcie marynarki. Kup wygodne buty ze skóry to noga nie będzie się tak pocić. Może i jestem staroświecka... :-)

Gość a dajcie jej spokoj
wesele w klapkach? hmmm..ja bym mojemu nie pozwolila. my tez ubieramy sie w opasle suknie i jakos nie mozemy ich sciagnac, nawet po oczepinach ;( wy zdejmiecie garnitur kobieta nie ma co zdjac.

Gość ostatnio bylam na weselu
a co powiecie o tym, pan mlody mial czarny garnitur a do tego jasne buty, myslalam ze padne ze smiechu w kosciele. No chyba ze to jakas nowa moda a ja sie nie znam:P

Gość a dajcie jej spokoj
i ja bylam na takim weselu, ale 15 lat temu prawie, i bylo to na zabitej dechami wiosze ;)

Gość dokładnieee
szczyt elegancji hehe :-P

Gość panna młoda niech sobie
dupę grzeje pod kiecką z 10 warstw materiału, a pan mlody niech idzie klapkach, a co :D