Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on_london

dzis ogolilem pachy czy jestem gejem?

Polecane posty

Gość on_london

Moze to wyda wam sie smieszne, ale dzis 1szy raz ogolilem sobie pachy:) Dla komfortu.. Ciekawi mnie co kobiety mysla o mezczyznach ktore to robia? Czy to w pewnym sensie pozbawianie sie szeroko pojetej meskosci? pozdr

mezczyzni powinni golic sie pod pachami , i w miejscach intymnych ...jakbys napisal ze ogoliles nogi to pomyslalabym ze jestes plywakiem albo ze rzeczywiscie jest z toba cos nie tak

Gość Siedemnastoletnia
Obawiam się, że właśnie przeszedłeś na różową stronę barykady. 🖐️

Gość on_london
tego sie obawialem;) moge teraz smialo isc na Soho. mniami - dziekuje za odpowiedz, jednak z mojego rozpoznania wynika ze kobiety roznie do tego podchodza.. rozgladam sie za nowa kobietka i ciekawi mniej reakcja na ogolonego ptaszka:)

Gość a ja uwazwm zeee
fajnie sie loda robi jak chlopak wygolony. poza tym to ze pachy ogoliles to spoko wkoncu goraco jest nie :-)

Pot tworzy z włoskami trwałe struktury białkowe o specyficznym zapachu. Jeżeli komuś zdarzy się nie umyć się w porę, to jedynym sposobem na likwidację dziwnego zapachu jest właśnie zgolenie włosków. A teraz odpowiadam na pytanie. Mi się golenie absolutnie nie kojarzy z brakiem męskości i jest to sprawa mężczyzny, jak woli mieć, ale lubię, jeśli nie goli włosów łonowych, dlatego, że lubię jak je ma i już.;)

Gość tak jesteś gejowatym
gejem teraz tylko czekać jak ogolisz włosy miedzy nogami :P a za nie długo zaczniesz wyrywać sobie włosy z brwi

Gość Mezatka36
Dla mnie nic to nie ma do meskosci. Ja uwazam, ze facet powinien od czasu do czasu zgolic wlosy pod pachami, ze wzgledu na to o czym pisze Perla. Moj mial opory , kiedy go o to pierwszy raz poprosilam. Teraz sam co kilka miesiecy goli, bo stwierdzil, ze to higieniczniej i przyjemniej czasem zmienic futro. Takie przepocone, stare klaki sa fuj.

Gość hmastr
jesteś

Gość i bardzo dobrze
ze ogoliles.ja uwielbiam jak facet ma podgolone jajka i okolice

Doookładnie! Ja tez uwielbiam facetów z ogolonymi pachami i okolicami intymnymi ;) I jest to dla mnie jak najbardziej męskie ;)

Gość tredowata klara
nie jestes gejem, jestes zwyklym pedalem

Gość lubie ogolone
paly. Michal

Gość kociokwiczek
Lubie takich z ogolonymi pachami, stojące dęba długie włochy, do tego zapach potu....fuj!!! nie ma gorszej antyreklamy i iq 150 nie pomoże:-P Nie jesteś gejem ale proszę nie zapominaj do tego o antyperspirancie. Ogolone, pachnące pachy = sukces w podbojach:-D

Gość trzeba sie tez myć
:)

Gość kalen
tak nie ktore panny patrza na włoski(to dodaje męskosci);-)))))))))))

nieogolone, męskie pachy to obrzydlistwo, a golenie nie ma nic wspólnego z gejami nie dałabym sie objąć facetowi w koszulce na ramiączkach z chomikiem pod pachą ale znajdzie się pełno osób, ktore będą krzyczeć, żeś gej, bo wciąż pokutuje stereotyp, że \"męski\" facet nie używa kremu, drapie się po jajach i ściska chomiki pod pachami :D

Gość jestem za goleniem pach
panowie golcie pachy!!!!

Gość buźki
ogoleni panowie sa słodziutcy!!! gol paszki jaknajczęściej się da!!!