Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnenna

zjawiska paranormalne!!!

Polecane posty

Gość nnenna

Czy wierzycie w zjawiska paranormalne, duchy????? Slyszeliscie o jakis dziwnych rzeczach,ktore trudno wytlumaczyc??? ktore wydarzyly sie innym, a moze sami tego doswiadczyliscie????? Moze ja opisze moja dziwna historie: Przyjechalam do domu na weekend ze studiow i pytam sie mamy, gdzie jest nasz kot, mama na to ,ze pewnie gdzies lazi, no ale na drugi dzien kiedy nikogo w domu nie bylo, slyszalam ja moj kicia gdzies miauczy, wiec poszlam go szukac, przeszukalam caly dom i nic. Na nastepny dzien to samo, glosno gra muzyka,a ja slysze jak moj kot miauczy, znowu szukanie.....i nic po jakims czasie doszlam do miejsca gdzie bylo slychac go najwyrazniej -STRYCH wiec wchodze...wolam kici, kici i nic .... zglupialam. Wrocilam na studia, a kiedy po 2 tygodniach przyjechalam do domu mama mi opowiada,ze ja kot straszy, ze ciagle w nocy miauczy- tez go szukala i nic. Mowie wiec, ze moze gdzies wlazl i nie moze wyjsc... no ale mama mi na to,ze ojciec zapomnial nam powiedziec,ze kotka mojego juz dawno zabilo auto i on jak jechal do pracy to go do lasu wrzucil......No szok normalnie. Ojciec na 2 dzien pojechal i przysypal to miejsce piaskiem.....od tej pory mamy juz spokoj.

auto i on jak jechal do pracy to go do lasu wrzucil, pierdolnięty ojciec, katolik pierwsza klasa Przykazanie względem ciała----------- umarłych pogrzebać