Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

p Justynaaaa

moj zwiazek z 44- latkiem i sex w nim ...

Polecane posty

mam 22 lata i od pewnego czasu spotykam sie z 44 latkiem (wolnym), poki co w lozku jest ok, patrzac z dosc krotkiej perspektywy czasu. zastanawiam sie jak moze byc za 5 - 10 - 15 lat. ktos ma jakies doswiadczenia?

Gość zmotoryzowana
Sex *W* nim? Y? E?

Gość o kurna a fuj

Gość zmotoryzowana
Skoro niektórzy nie umieją pisać jednoznacznie... :D

Gość Braciszekkk
44 jestes jeszcze?

Gość romansowiczka
Ja spotykam się z mężczyzną który jest ode mnie 18 lat starszy - ja mam 20 lat, on 38. Zdecydowanie bardziej pociąga mnie fizycznie on niż niektórzy rówieśnicy. Jest wysoki, wysportowany. Nie łysieje i nie hoduje "oponki" piwnej. Oceniam go patrząc na niego i obserwując go. Jestem pewna że za 15 lat będzie atrakcyjniejszy, mając 63 lata niż moi koledzy którzy będą mieć po 35 lat - będzie tak samo jak teraz. Teraz on jest atrakcyjniejszy i dalej będzie.

Gość esselteee
romansowiczka a ma żone?

jasne że nie. gdyby miał żonę nie bylibyśmy razem. rola kochanki to nie rola dla mnie. jestem zbyt zaborcza żeby się dzielić :)

Gość trojan robak glista
stary facet jedzie capem fuuuuu....jakiś feler musicie mieć skoro rówieśnicy was nie chcą...

Gość a co to są
hmmmm

Gość zdecydddowanie
a co was to------>> to rówieśników nie stać na nią :D:D:D:D:D:D

zdecydddowanie a co was to------>> to rówieśników nie stać na nią co masz na myśli? 🌻 🌻 🌻 Ja już częściowo napisałam dlaczego jestem z nim, a nie kimś w zbliżonym wieku. Po prostu dlatego, że jego spotkałam i on mi się podoba bardziej niż rówieśnicy. Mogę z nim porozmawiać o muzyce, sztuce, wybrać się na wystawę obrazów nie słysząc pytania \"po co Ci to?\", zagrać w tenisa, poczuć się jak mała dziewczynka, a nie tylko uprawiać seks, przytulać się i chodzić na imprezy - to można robić z każdym mężczyzną.

Gość mimoza wstydliwa
pewnie nosisz tipsy i chodzisz na solarkę?

# mimoza wstydliwa Jeśli Twój post był do mnie to Cię rozczaruję i to nawet z uzasadnieniem. Tipsów nie noszę, bo są niewygodne. Na solarium tez nie chodzę, bo przyspiesza starzenie sie skóry ;) A nawet gdyby..to niewiele świadczy o człowieku. Ja nie robię tych dwóch rzeczy bo nie lubię.