Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna_z krakowa

CZy nigdy nie bede mogla uprawiac seksu?!

Polecane posty

Gość Smutna_z krakowa

Zawsze po prostu zawsze tak jest...Po seksie czuje niesamowite pieczenie i bol u wejscia do pochwy. Czasem pojawia sie juz w trakcie. Ginekolog nie zauwazyl nic niepokojacego, jestem po leczeniu grzybicy pochwy ale wczesniej problem ten tez byl. Po prostu ZAWSZE:( Uzywamy zeli nawilzajacych, kochamy sie powoli, delikatnie, zmieniamy pozycje by znalezc te najlepsza i nic! Kazdy stosunek konczy sie kilkudniowym cierpieniem i tak w kolko...Nie wiem co to moze byc. Prosze pomozcie;(

Gość izzzzzzzz
uczulenie na żel nawilżający:) Jedyne co mnie nie uczula to gumki z lidla,takie w wielopaku:) bo nie mają tego ochydnego nawilżacza.Jak użyjemy z moim facetem inne gumki,to potem przez kilka dni wszystko mnie piecze i swędzi.Po stosunku zazwyczaj natychmiast ide pod prysznic,stosuję płyny do higieny intymnej,a jak to nie pomaga to potem lecze sie globulkami dopochwowymi z propolisem(nie radze stosowac ich z gumą,bo ponoć możga uszkadzać gume)

Gość izzzzzzzz
No i jeszcze leczyć z grzybicy musicie się razem,nie tylko Ty,bo być moze on jest teraz nosicielem i ciągle Cię zaraza.Czy leczyliście się oboje?

Gość izzzzzzzz
Fececi z reguły maja grzybicę bezobjawową,w przeciwieństwie do nas:/

Gość macko
a sprobuj inaczej delikatnie sama pobaw sie jakimis wibratorem bedziesz miec kontrole nad bolempozniej pozwol facetowi

Gość Smutna_z krakowa
Uczulenie na zel to nie jest na pewno. Stosowalismy ich wiele, roznych rodzajow. czesem robilismy to bez i efekt byl ten sam. Grzybice leczylismy razem. Ja tabletkami, globulkami i kremem a on tabl i kremem. Nie chce zabawiac sie wibratorem, chcialabym mojego faceta. By moc sie z nim kochac tyle ile chce i jak chce:( po malu wyrabia mi sie taki nawyk, ze jak tylko sie podniece i wiem ze zaraz do czegos dojdzie to zapala mi sie taka lampka w glowie :"bedzie bolalo" i koniec z przyjemnosci:/

Idź do innego ginia - brzmi jak nadżerka ...

Gość może zbyt ciasna
A może masz zwężenie przedsionka pochwy. jesteś za wąska i dlatego później cię wszystko boli

Gość Jolanta córka Juranta
widać cierpisz na kutasowstręt, a to można wyleczyć biorąc 10 razy dziennie kutaska w każdą dziurkę

Gość Jolanta córka Juranta
Też cierpiałam na tę przypadłość a teraz bez problemu potrafię zapakować sobie fotel na biegunach.

Gość Smutna_z krakowa
A jesli jest to zwezenie przedsionka pochwy to jak mozna sobie z tym poradzic? lekarz moze pomoc?

Gość Smutna_z krakowa
teraz to mąź wchodzi mi w odbyt ,nawet fajnie jest bo mam owsiki i nie musze sie wtedy drapać,ale nie wiem czy moźna bez gumki bo nieraz zostaje kał na penisie i trudno go potem zlizać podczas robienia laski. szczególnie jak jem kaszanke to kasza włazi pod napletek.

Gość fdsdfs
mam tak samo:((( pieczenie zawsze wystepuje po seksie i bol podczas oddawania moczu wyniki nic nie pokazaly, lekarz mowi ze jest oki i sam juz nie wie co to mzoe byc:(((

Gość a z dziećmi
Czy tylko jeden lekarz jest na świecie? Jakjeden nie pomoże, to idźcie do drugiego, tzreciego, dziesiątego. ktoś wreszcie pomoże.