Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa ALA

Licowki porcelanowe, ma ktos ????

Polecane posty

Gość ciekawa ALA

chce wyrownac sobie zeby najlpiej nakladkami porcelanowymi zeby byly sniezno biale chce to zrobic do czworki bo dalej nie widac mojegho uzebienia, mam pytanko ile to kosztuje ???? jaki efekt, jakies niespodzianki???? czy zabki sa naprawde piekneee////???

Gość kasiada
Hej! Ja moge Ci powiedziec tyle, ze w wieku 21 lat postanowilam zmienic swoj usmiech... A ze aparat nie byl w moim przypadku dobrym rozwiazaniem, zdecydowalam sie na porcelanę. Wygldalo to tak ze najpierw dentysta spilowal mi moje zeby, pobral wycisk, zalozyl (na 5dni) PLASTIKOWE!!!zeby (takie jak mialam swoje), a za te 5 dni moja porcelanka byla juz gotowa. (ja mialam 2 zeby krzywe ale zeby wszystko bylo symetryczne musialam spilowac 7)Jak zobaczylam sie w lusterku myslalam ze sie poplacze-marzene sie spelnilo!!!Byly b. ladne zwlaszcza ze bialutkie(reszte tez wybielilam) i sa do dzis z tym ze nie takie biale:). Jesli chodzi o leczenie, wyglada ono tak samo jak przy normalnych zebach. A koszta finansowe jakie wowczas ponioslam to chyba 350 za zeba. Polecam!