Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trochę tak...

zazdroszczę wam troszkę...

Polecane posty

Gość trochę tak...

zazdroszczę wam czasem...piszecie, że na wesele nie wypada dawać mniej niż 200 zł...niektórzy z was robią wesela na 100 i więcej osób...suknie za 4 tysiące...ja co prawda miałam skromne, ale ładne wesele- nie żałuję, bo nie chcę żyć "ponad stan"-ale przyznam że trochę zazdroszczę tym osobom które tu siedzą, że zarobiły; podziwiam, że już im się udało do czegoś w życiu dojść; że miały na to tyle kasy i nie musiały się przejmować...że mogły wybierać wszystko jedynie w oparciu o swoje pragnienia :) a jedyne zmartwienie, to dopasowanie bukietu do sukienki i tego typu problemy;) no cóż...mnie niestety nie stać na to, żeby dawać 200 zł na każdym ślubie... :( :( :( ... ale życzę wszystkim wszystkiego dobrego :) :) pracujemy z mężem ciężko i uczciwie, nasze wesele zorganizowaliśmy i opłaciliśmy sami...może kiedyś się uda poprawić warunki bytowe ;) ... może się kiedyś wszystko odmieni i swojemu dziecku wyprawię wielkie wesele, jeśli mnie o to poprosi :) albo zasponsoruję podróż poślubną :) :) wierzę, że tak! pozdrawiam ciepło

Gość podziwiam
Was i życzę powidzenia oraz spełnienia marzeń!

;) fajnie ze mialas wesele ;) a zazdroscic to moga osoby, ktore sa same, je to rozumiem bardzo dobrze, bo sama przeplakalam nie jedna noc dowiadujac sie ze kolezanki, kuzynki wychodza za maz, sa w ciazy, a mi sie zawalil kolejny zwiazek ;( ciesz sie ze masz kochajcego meza, rodzine, zyj i iz do przodu! wszystko sie ulozy ;)

Gość Onna28
My też sami chcemy zapłacić za nasza uroczystość, dlatego planujemy tylko obiadek dla rodziny. Często te panny, które mają wesela na 200-300 osób wcale nie są szczęśliwe, przecież wszystko już mają, nie muszą o niczym marzyć, do niczego wspólnie dochodzić. Ślub łączy się dla niektórych z kłótniami i awanturami z narzeczonym, rodzicami, teściami, bo jak ma byc taka feta, to trzeba ją przygotować jakoś, zaczynaja już więc 2 lata naprzód. Dla mnie to jest dość dziwne.

Gość trochę tak...
dziękuję, macie rację :) :)