Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Justys25

Duże kolczyki na ślubie??

Polecane posty

Mam pytanko do dziewczyn czy zdecydowałyby się nałozyc na swój slub duże kolczyki?? Mi sie takie marzą duże srebrne. Oczywiscie wtedy żadna tiara i nic na szyi bo to juz byloby za duzo......bardzo bym takie chciala,np coś takiego http://img134.imageshack.us/img134/8991/ffnyhq015jpg8rz6cs.jpg tylko z drugiej strony nie chciałabym jakis kiczowatych no ale takie lepsze to i mogą drogo kosztować.:((...Będe miała taką sukienke (numer 8278) http://www.justinalexanderbridal.com/eu_en/collection.php?linenum=30&totlines=-1&disc= Ile moga takie kosztować?? Pozdrawiam:)

Zdjęcie kolczyków nie orwiera się. jeśli sukienka to ta pierwsza, to duże/długie kolczyki bedą pasować. Właśnie na długość bym postawiła, a nie np. na duże koła. Ale przede wszystkim to Ty masz czuć się pięknie i być zadowolona :-)

Przy tej pierwszej sukni ozdoba szyi i tak raczej odpada, bo są tam te zwężające sie za szyją ramiączka, ale kolczyki nie wykluczają delikatnej ozdoby włosów! :-)

HMM :)Nie wiem czemu sie nie otwiera spróbuje jeszcze raz wkleić a sukienka to nie pierwsza tylko druga z numerem 8278... To jeszcze raz ten link wysyłam http://img134.imageshack.us/img134/8991/ffnyhq015jpg8rz6cs.jpg na tej stronce też one są http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://img134.imageshack.us/img134/2231/f4nyprem0305iu7zk.jpg&imgrefurl=http://radikablog.blog.cz/0607/jessica-alba-fotky&h=2000&w=1297&sz=343&hl=pl&start=520&tbnid=qBDGrXCa_e_gyM:&tbnh=150&tbnw=97&prev=/images%3Fq%3Djessica%2Balba%26start%3D500%26gbv%3D2%26ndsp%3D20%26svnum%3D10%26hl%3Dpl%26sa%3DN z innych to mogą też być takie http://depth.webpark.pl/foto2/miss_malbork_13a.jpg I dziekuje za odpowiedz:)

Groszek masz bardzo ładna sukienke i naprawde te kolczyki super do niej pasują......Zastanawiam sie tylko gdzie jakies ładne kupić ale też żeby nie były za drogie gdzies tak od 100 zł do 150 ???

ŁAadne kolczyki, najbardziej podobaja mi się te z ostatniego linku, a z pierwszego te na 3 zdjęciu. Ale te pierwsze tez mogą być jeśli takie sobie wymażyłaś. Moim zdaniem, do tej 2. sukni też będą pasować - i podtezymuję moją wypowiedz - nie wyklucza to delikatnej ozdoby na włosach. A skąd jesteś, Justy? Zobacz w sklepach Jablonexu, tam jest sztuczna bizyteria czeska dobrej jakości. :-)

w Warszawie jest duży sklep czeski z bizuterią, kryształami, porcelaną itd - Marszałkowska 81 a w Łodzi na Jaracza.. bodajze 16 czy 13... gdzies w tych okolicach. Zobacz też sobie tu: www.maxika.pl www.perla-jablonex.pl :-)

Rain_drop dziękuje bardzo za stronki:) a jestem z Białegostoku więc jak coś to jeśli będe miała możliwosc to wybiorę sie do W-wy.Już wczesniej myslałam ze tu u siebie pewnie nic nie znajde i trzeba bedzie sie do Warszawy wybrać. Mi właśnie te pierwsze sie podobają ale wątpię żebym znalazła takie za przystępną cene...A coś na włosy już mam taką białą ozdobe-kwiaty na boku będe je miała wpięte. Pozdrwionka!:)

Justyś, w Białymstoku byłam tylko raz i nie znam miasta za bardzo, ale znalazlam Ci takie sklepy, byłaś tam? Blask biżuterii Adres: ul.Białówny 10 lok. 7, 15-437 Białystok Telefon(y): 0048 85 742-56-15 tel. komórkowy: 0048 602337362 www.blaskbizuterii.pl Oferujemy sztuczną biżuterię znanych firm światowych.Działamy na rynku już 26 lat. -------------------------------------------------------------------------------- Mars Jot. Sprzedaż sztucznej biżuterii tel. 0 509 03 73 03 15-113 Białystok, gen. Andersa 38 pow.Białystok, woj. podlaskie - godziny otwarcia: poniedziałek - piątek: 9-21 sobota: 9-21 niedziela: 10-18

Rain_drop dziękuje za informacje!! Nie byłam tam ale przejde sie tam w sobote:)

Gość gość
podbijam bo sama szukam kolczyków!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
ja tam dużych kolczyków nie lubie...przeszkadzają w tańczeniu przynajmniej mi...

Gość Ssam
Do każdego komu chodzą głupie pomysły !! Super inteligencie nigdy NIE podszywaj się pod mój login - Jak taki mądry jesteś to wróć do przedszkola, tam może zaczniesz edukację, nie masz pojęcia o piercingu jaką to daje rozkosz. Coś Wam powiem z doświadczenia. Mój Mąż na 2 kolczyki: jeden w żołędziu (dydoe) drugi pod żołędziem (przekłuta skórka , gdyż Mąż jest całkowicie obrzezany). Oralnie - bomba, super pieści się członka z kolczykami, w trakcie stosunku czuję w pochwie kolczyk w żołedziu, ale też czesem, gdyż zawsze jestem moookra. Jeśli o mnie chodzi jestem na TAK i nie wyobrażam sobie członka bez koloczyków, nawet jeśli czasem Mąż je wyjmuje to jakbym się kochła z kim innym. Kto ciekaw nich do mnie napisze.Oczywiście ma też przekłute zwieracze o***tu, jedyny problem to czyszczenie po sraniu usmiech. ja oczywiscie zeby mu sie odwdzieczyc przeklulam sobie wary i mam je szczepione razem z o***tem.On mowi ze jest teraz lepszy poslizg i ze nie wyobraza sobie teraz kobiety bez tego.Ostanio przekłułam przegrodę nosową by połączyć z moją zadrutowana (drutem zbrojarskim.) pi**ą i o***tem ponadto uwielbiam pokazywać swoje kapsko z 25 kolczykami na centralnym ostatnio tez spotkałam cpuna heleniarza ze strzykawą i poprosiłam go by zrobił mi tą igła kolczyka na d***e kolejnego oczywiscie sie zgodził.Natomiast mój mąż jest stolarzem i ostatnio wbij sobie kilka gwozdzi w jajca mowi wam ODLOT POLECAM Mój mąż jest obrzezany bo postanowił zostać Jehudimem, w ogóle jak wspominałam on jest zbrojarzem i został obrzezany przez kolege z pracy w taki sposób w jaki tnie się drut zbrojarski.W*******m się że został parszywym żydem i w dodatku brak napletka uniemożliwia jedzenie serka a mastkę czyli smegme kocham , on w zamian za to postanowił się ukarać i jego kolega - Cieśła ( Cieśle współpracują ze zbrojarzami.) wbił mu w c***a 2 gwoździe - cudownymi są kolczykami.Braku sera pod jego napletem nie odczuwam bo przeciez jest u niego w pracy wiele wsiórów z Lublina ,Siedlec którzy ch*ji nie myją i sera mają pod dostatkiem więc mam ful a i jeszcze mnie przer***ają poprostu cudusmiech.gif Polecam posiadania męża żyda zawsze można go szantażować i korzystać na tym .Aha Ci mili panowie z budowy oczywiscie mi płaca za sex - jedzenie sera z pod napletka jest gratis bo ja to kocham pozdrawiam - Mysia wyrychana Cizia