Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicjjaaa

Wiem że zaraz mnie zjedziecie ale napisze to...

Polecane posty

aaa - dlaczego przyjaciółką? o przyjaciołach tak się nie mówi chyba...

tak zapomnana - pisalas cos wczesniej o przyjaciolce - zastanawiam sie, czy ostatnie stwierdzenie tez było o niej...

Nie! Źle mnie zrozumiałeś! Ona jest jednak jedną z tych, co patrzy na charakter i uczucie. I mogę dać za to swoją rękę. :) Jednak są wyjątki od reguły :P

ciesze sie, ze tak myslisz... szkoda tylko, ze dostrzegasz regułę... ale pewnie sie czepiam ;)

Może dlatego, że mieszkam w małym mieście i więcej tu materialistek niz normalnych dziewczyn. Wystarczy iść na rynek i już widać która jest którą ;]

Gość jnvf
1. Uroda rzecz gustu- widocznie jemu sie podoba 2. Zakochał się- miłosc jest slepa 3. Jest lepsza w łózku 4. Jej charakter b. mu odpowiada

Gość łomatko zcórkom
Chciałabym być tak pewna swojej urody bądź inteligencji. Niestety nie czuję się ani wystarczająco inteligentna ani wystarczająco urodziwa....Chyba coś ze mna nie tak, przegrałam życie....a może jestem po prostu normalna ?! buhahaha

moj byly zdradzal mniew lnie z dziewczyna 20 kg grubsza ale jak stwierdzialy kolezanki moja kserokopia bo bardzo podobna