wiolus-92 0 Napisano Lipiec 18, 2007 Codziennie albo co dwa dni boli mnie brzuch tak chwile ale bardzo mocno taki sam bol jak przed miesiaczka mam tak juz od 2 tygodni. To sa takie skurcze . Miesaczke nie dawno mialam wiec Czym to moze byc spowodowane? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolus-92 0 Napisano Lipiec 18, 2007 oczywiscie kocham robic loda i polykac sperme takie to pyszne:|:/ pfff debil:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginorossi 0 Napisano Lipiec 18, 2007 idz do gina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hihihihihihihihihihihihihhahah Napisano Lipiec 18, 2007 Znowu Ty??? Masz niecałe 15 lat!!! Nie kombinuj dziewczynko! Kolejny topikz Twoim udziałem!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malinka898989 0 Napisano Lipiec 18, 2007 a współżyłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta1983 1 Napisano Lipiec 18, 2007 przepraszam że to napisze ale kojarzy mi się to z jedną kobietą którą znam z Bródna!!!! Hahahahahah... Dużo osób lubi robić lody nie masz czym się chwalić ale powinnaś się pouczyć trochę zanim zaczniesz takie głupie pytania zadawać/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach