Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vodafone

Czy rączki w wózkach obluzowują się?

Polecane posty

Gość vodafone

Hej, kobietki! Czy w waszych wózkach te regulowane rączki do pchania wózka obluzowały się z czasem?

Gość vodafone
Troszeczkę podbijam. Podpowiedzcie, bo nie wiem czy wybrać wózek z regulowaną rączką, czy z taką o ustalonym położeniu. Mąż jest podobnej wysokości, więc rączka na stałe nie byłaby tragedią, szczególnie że intuicja mi podpowiada, że to może być dość awaryjny element wózka. Ale jak jest w praktyce?

generalnie polecam z regulowana raczka.jesli ustawiasz ja pod siebie to i tak nie zmieniasz polozenia caly czas wrecz odwrotnie.a jesli by ktos mial przejac wozek to ma mozliwosc dopasowac go do swojego wzrostu.zreszta czasami rece sie mecza a dokladnie nadgarstki i zmiana polozenia dobrze im robi.:-)

Gość vodafone
No tak, rozsądna argumentacja, ale jeżeli ta rączka zacznie się kiwać i skrzypieć, to mnie szlag trafi :)

Gość vodafone
Kurcze, aż głupio że się tak o odpowiedź dopominam, ale nie chce mi się wierzyć, że żadna z was nie ma wózka z regulowaną rączką. Napiszcie tylko: skrzypi/rozluzowała się/nie skrzypi/jest trwała. Buziaki!

Gość kasiabasiajoasia
krzypi/rozluzowała się/nie skrzypi/jest trwała

nie skrzypi, nie rozluzowała się i jest bardzo wygodna :) gdyby jednak coś się z nią stało, są na allegro zestawy naprawcze ;)

Gość vodafone
Aha, dziękuję serdecznie!

Gość vodafone
Gruby Miś - jeżeli jeszcze jesteś, to napisz w jakim wózku rączka Ci się nie obluzowała? Chodzi mi o model?

Gość vodafone
Dziękuję Wam bardzo za odpowiedzi, jak widać niepotrzebnie martwiłam się o ten element wózka. Tylko czy mogłybyście jeszcze podać modele, żebym mogła ocenić od jakiego (mniej więcej) pułapu cenowego wózkowe rączki się nie rozpadają? Bo kiedyś na przystanku widziałam (słyszałam) strasznie skrzypiące Tako (chyba model Natalia). Rączka się wyginała, była jakby "wyrobiona". Wiem, że Tako to wózki z niższej półki, ale stąd zrodziły się moje wątpliwości w tym względzie. Buziaki!