Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlopczycaa

Dziewczyny z jezykiem badz bardzo krotka fryzura na glowie

Polecane posty

Gość chlopczycaa

wlasnie wcZoraj pozbylam sie trwalej, mialam wlosy do ramion prawie a teraz jestem 2centymetrowym jezykiem... troche glupkowato sie czuje, ale wkoncu mam zdrowe wloski na glowie i odzyskalam swoj naturalny kolor a wy jak sie czujecie w takich krotkich fryzurkach?ja tak troche nie zabardzo, moze dlategho ze zawsze mialam dlugie wlosy.... czy dziewczyny z fruyzura ala chlopczyca rzeczywiscie budza mniejsze zainteresowanie wsrod plci przeciwnej?

Gość Britney to ty

Odrosną :)...w kazdym razie gratuluję odwagi, ja też nie moge się pozbyć trwałej (robiłam w grudniu) i obcinam tak po kilka cm bo wiem na pewno, że nie będę się dobrze czuła w krótkich

Gość ciekawskie jajkoo
pewnie,nawet zaden facet nie chce miec w lozku krotkowlosej,kazdy woli dluzsze bo bardziej erotycznie,moj znajomy prosi swoja zone juz 6 lat zeby wlosy zapuscila,zwierzyl mi sie ,mowi,ze jakby miala dluzsze wlosy to lepiej by mu bylo z nia wlozku,czul by sie wtedy,ze spi z kobieta,a teraz to mowi czuje sie jakby sypial z baba jakas nieerotyczna,bardzo ubolewa z tego powodu

Gość chlopczycaa
Vinga34- nie mialam innego wyjscia... moja trwala byla spalona, wlosy sianowate i nie dalo sie tak chodzicx, a teraz mimo ze mam krociutkie( scielam 2 mce po zrobieniu trwalej) to wygladaja one na zdrowe, mam swoj kolor i teraz zamierzam je odzywiac i piescic sie z nimi tak zeby szybciej rosly...

Gość długiee
Odrosną, ale to prawda, że dla facetów nagle z dnia na dzień stałam się istotą aseksualną :D

Moja trwała tez nie wyszła, miała być spiralna (jak po lokówce) a też zaczęło sie robić siano...obcięłam po prawie pół roku jakieś 15-20 cm ale to wciaż za mało, bo cały czas mam pokręcone (sianowate :O) od połowy....zwiazuje na razie, ale tez myślę o cięciu .....

Gość chlopczycaa
Vinga34 - mysle jednak ze skoro jeszcze nie jestes jezykiem to nie wyglada to tak traficzniwe- moja trwala pierwszego dnia po zabiegu wyg;ladala okropnie... powiem jeszcze ze mialam odhniecione gumki na wlosach, sporo wlosow mi wypadlo, a w jednym miejscu mialam 3 cm wlosy- widocznie sie wykruszyly albo zostaly razem z walkiem sciagniecte...

Gość bumbumbum
...a mnie któregoś razu naszło (koniec kwietnia) i obsmyczyłam się maszynką do strzyżenia. Teraz kłaczki mają ok. 3 cm. Początek był dosyć ciężki. Głupio się czułam, ale to minęło. Kilka osób stwierdziło że dobrze wyglądam pozostali paluchami nie wytykali ;) . Teraz jak włosy tochę odrosły jestem zadowolona, fryzura jest wygodna :) żle nie wyglądam. Myślę, że najważniejsze jest to aby zastanowić się jak będziesz się sama czuć z taką fryzurą. Jeśli uznasz, że kiepsko to stanowczo odradzam.

Gość chlopczycaa
i co teraz jak je umyjesz to pozostawiasz takie jak sa czy jakos traktujesz je zelem itp. ?

Gość bumbumbum
zostawiam :) szybko schną, same z siebie dobrze się układają i nie mam uczucia skorupki na głowie jak po użyciu preparatu do układania :)

Gość ona1985
ja kiedys zrobilam to samo!! tera zmam swoje piekne wlosy a nie ta sztucznosc na łbie:)