Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia......

Zrobiłam coś bardzo głupiego i teraz jest mi wstyd.

Polecane posty

Gość głupia......
Ja już się nawet nie odezwę. Zostawiłam mu wiadomość i pierwsza nie zacznę rozmowy, a czuję, że on już się nie odezwie.

Gość poszukaj kogoś w realu
i przestań się zamartwiać. Ludzie popełniają gorsze błędy, głowa do góry:)

a ile masz lat jeśli można wiedzieć?

Gość głupia......
21,5.

Gość zubrzykowa
tak to juz jest jak ktos wstawia nie swoje foty, masz za swoje i juz. nie ma co tu gdybac.

Myślę,że nie ty pierwsza coś takiego zrobiłaś. Myślę też, że niepotrzebnie martwisz się na zapas:) A tak wogóle to ja stanowczą za dużo ostatnio myślę:D

Gość głupia......
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że on chciał sprawdzić moją wiarygodność i napisał: "To nie są moje zdjęcia. Tylko jakiegoś modela". Ja wiedziałam, że kłamie, bo wysłał mi prywatne fotki z aktualną datą, robione 15 minut temu. Ja nie dałam się podejść, tym samym udowodniłam, że taka głupia nie jestem, mogłam kontynuować rozmowę, ale no właśnie.

Gość głupia......
Kiedyś miałam na GG wirtualnego przyjaciela: gadałam z nim non stop, czasem nawet przez całą noc. Kładłam się o 5 nad ranem, bo rozmowa z nim była jak narkotyk. Chyba absolutnie najgorsze w tym wszystkim jest to, że z nim było podobnie.:(

Gość do psychiatry
i to jak najszybciej ! :o

Gość heheheheheeee
i po co ci to było?

Gość głupia......
No i skończyło się....:(

\"glupia...\" ja juz twojego nicka gdzies widzialam, nie sciemniasz przypadkiem co?

Gość głupia......
to dosyć popularny nick. On jest w delegacji, ale wieczorem był na GG, przeczytał wiadomość ode mnie, nie wiedział kim jestem, więc powiedziałam, że ja to ja, nie chciał uwierzyć, że zrobiłam go w balona, bo znam stawki modelek i miałam prywatne zdjęcia na fotce, ale w końcu dałam mu linka do zdjęć tej modelki i uwierzył. Powiedział, że nie interesują go znajomości wirtualne i, że albo prześlę mu swoje zdjęcia, albo będziemy musieli się pożegnać. Ja swojego zdjęcia oczywiście nie wysłałam i się ze mną pożegnał.:( Głupi polak przed szkodą i głupi po. Teraz przynajmniej wiem, że tacy faceci są zarezerwowani dla modelek, dla przyszłych Miss, dla pań z okładek czasopism, a nie dla takiej szarej myszy jak ja.:(

Gość Siedemnastoletnia.
głupia=> Bardzo mi przykro. . . Ale nie martw się, nie był Ciebie wart. Napisał o sobie, że jego kobieta MUSI być śliczna. Jeśli uroda jest dla niego priorytetem, to szkoda Twoich łez. Jesteś bardzo mądrą dziewczyną, na pewno kogoś znajdziesz. :) ;) ❤️

Gość głupia......
To nie to, że uroda jest dla niego priorytetem. On chyba myśli jak każdy facet. Trochę mi przykro, że ktoś taki nigdy na mnie nie spojrzy. Oczywiście na koniec napisał, że nie mam tak więcej wkręcaj facetów, że mam uwierzyć w siebie, ale co mi ta wiara da? Przeglądałam jego komentarze i niektóre laski są naprawdę nieziemskie, a co druga to modelka. Może to głupie, ale żałuję, że mu teraz o tym powiedziałam, mogłam jeszcze trochę poczekać, porozmawiać z nim. Dowiedziałabym się czegoś więcej, a tak mogę tylko żałować, że tak szybko mu o tym napisałam. Dzięki za komentarze. Oglądam ten pieprzony teledysk.:(

Gość Peciula
A mi się piosenka podoba i facet.Bywa i w życiu tak.Ale ja nie rozumiem dlaczego ty nie wysłałaś mu swojego zdjecia skoro chciał?JAk mu byś sie nie spodobała to trudno!No to pustak.Uszy do góry.

Gość freckless
co to znaczy, ze ci zablokowali konto, bo nie moglas potwierdzic wiarygodnosci????????

Gość ja się wyłamię
"bzidal" :( a jego oczekiwania wzg partnerki - jedni nazwą szczerością a dla mnie to próżność :o

Gość Gosia Andrzejewicz
ja się wyłamię => Zgadzam się - próżność do kwadratu.

Gość głupia......
Peciula-----> Po pierwsze nie miałam zdjęcia na kompie, a nie chciałam się z nim bawić w kotka i myszkę, po drugie odbiegam od jego ideału, a po trzecie jestem z Bydgoszczy, a on z Warszawy. On spotyka się tylko z dziewczynami z Warszawy. freckless----> Można napisać: "proszę usunąć zdjęcia tej i tej osoby, bo to jakaś modelka", pewnie ktoś zrobił mi taki numer. Ja pisałam do nich maile, ale nikt nie napisał odpowiedzi. Trochę to dziwne, że nikt nie odpisał. Nie chciałam z nim rozmawiać, ale to on pierwszy się do mnie odezwał i w końcu zdałam sobie sprawę z tego, że jest naprawdę interesujący. W necie ciężko jest znaleźć faceta, z którym można rozmawiać godzinami.

Gość głupia......
Ale dlaczego próżny? facet jest przystojnym modelem, chyba ma prawo szukać partnerki równej sobie, a i przy okazji jest po prostu szczery. Nie ma do niego żalu o to, że podobają mu się szczupłe, zgrabne i ładne kobiety, mam raczej żal do losu, że ja tak nie wyglądam.

Gość freckless
wydaje mi sie, ze go idealizujesz. Skoro jest modelem to na 100% to taki pozer, ktory chce byc zawsze w centrum towarzystwa. Tacy ludzie sie nie zakochuja, oni tylko sie bawia i zaliczaja panienki...

Gość głupia......
Był z dziewczyną 3 lata, to też o czymś świadczy. Jeżeli nie wierzycie zawsze możecie się do niego odezwać i z nim porozmawiać. Poza tym pisałam mu, że jestem modelką, więc normalne dla mnie jest to, że rozmawialiśmy na tematy modelingu. Pamiętacie reklamę WBK? Cała Warszawa była tym oklejona. On w niej występował.