Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość avec

co powiedzie o kobietch STRZELCACH?

Polecane posty

Gość avec

macie dobre skojarzenia z tym znakiem? jacy sa/byli wasi znajomi spod tego znaku?

Gość beeebe
ja jestem strzelec":-)

Gość avec
i co o sobie sadzicie dziewczyny? wiem, ze to nie mozliwe zeby takie byly wszystkie osoby spod znaku strzelca ale czytalam, ze strzelczynie sa wysokie i smukle.

Gość beeebe
ja mam 169 i bioderka ;-) ale jestem atrakcyjna, i chudziutka....

Gość avec
ja mam 175 i jestem szczupla ale teraz mam bioderka ;P

Gość beeebe
lubie niezaleznosc :-)

Gość avec
to ja opisze siebie, ak jak widze troche niesmiala, raczej nie jestes gadula, ale pogadac troche lubie wiadomo:) mam wysoko rozwiniete poczucie sprawiedliwosci, spontaniczna, usmiechnieta, zastanawiajaca sie ciagle nas sensem zycia i nad swim zyciem, czy go aby nie marnuje :)ambitna, szukajaca partnera ktory na pewno bedzie odpowiedni, nie wchdze w zwiazek jesli nic nie czuje.

Gość avec
wlasnie zauwazylam blad w tytule, sorry ;| ale porazka ;P

Gość STRZELCZYNI
ja mam 165cm wzrostu, 50kg wagi. jestem gadułą, nie lubię monotonii, uwielbiam tańczyc i byc na imprezach :) szczera,otwarta, mam donosny glos...ale umiem słuchac, lubie doradzac i pomagac. Ostatnio jednak odkryłam,ze lubie byc w centrum uwagii,a to nie jest niestety zaleta wg mnie. Czasem mam zwariowane pomysły,uwielbiam sie smiac i słychac kawałów. Sama jednak nie umiem ich opowiadac - zawsze spale :P Sama jestem ciekawa jak odbieraja inni ludzie kobiety spod znaku strzelca ...? :)

Gość avec
ja tez kawalow nie umiem opowiadac wlasciwie zadnego nigdy nie pamietam. ja czasem czuje sie zawstydzona jak oczy wszystkich nakierowane sa na mnie lecz z drugiej strony to przyjemne, ze akurat wszyscy mna sie zainteresuja. wiem, ze musze wyjsc ze skorupy:)

Gość STRZELCZYNI
widze,ze cos mało kobiet o naszym znaku jest ... no ja czasem tez sie czuje zawstydzona jak sie na mnie wszyscy patrza,ale z drugiej strony lubie to...trudno to opisac ;) a no i zapomniałam - jestem okropną bałaganiarą :)