Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca27

usg pomoze ktos?

Polecane posty

Gość pytająca27

witam mialam dzis robione usg przy okazji badania ginekologicznego...lekarz powiedzial mi ze mam duzo pecherzykow... nie wiem co to znaczy.. zaznaczam ze jestem na tabl anty. od 6 lat i nie wiem co on mial na mysli, moze ktoras z was wie i mi powie?z gory dziekuje

Gość pytająca27
niikt nie wie ?:(

Wie. Oznacza to że możesz później mieć problemy z płodnością. Bardzo często po długim stosowaniu antykoncepcji u kobiet występuje Zespół Policystycznych jajników. Są pęcherzyki ale nie pękają. Ginekolog powinien zalecić odstawienie antykoncepcji w celu zrobienia badań wykluczających chorobę.

Gość pytająca27
dzieki, problem w tym ze nc mi nie powiedzial.. powiedzial tylko ze mam duzo tych pecherzykow i ze pewnie taka ich uroda i to tyle na ten temat powiedzial.. co powinnam zrobic teraz?

Gość pytająca27
????

Iść do normalnego ginekologa który da ci wydruk z monitorowania jajników z opisem.. Bierzesz antykoncepcje i masz pęcherzyko to nie tak coś musi być bo pęcherzyki rosną przed owulacją.. A podczas brania antykoncepcji nie masz owulacji..

Gość pytająca27
bylam wydaje mi sie u normalnego, moj ma urlop wiec poszlam do tego co go zastepuje prywatnie wydruk zachowal dla siebie nie dal mi go skasowal kupe kasy i nic wiecej .. okres mialam od 11-13 lipca wiec wyjatkowo krotko wczesiej to byly 4-5 dni.. mowilam mu ze ktorki jakis byl a on nic .czyli mam isc do innego gina????

Gość pytająca27
tak zawsze dostaje w 3 dniu po tabletce, z tym ze czasami biore na raz 1,5 opakowania ale mysle ze to nie ma zadnego wplywu...zawsze regularnie biore o tej samej porze.

Gość pytająca27
tak mialam regularnie...

Gość pytająca27
Marta...??powiedz moze wesz co powinnam dalej robic? bo sie na serio wystraszylam :(

Gość pytająca27
moze ktos sie wypowie na ten temat jeszcze???

Gość kasia traktorzystka
jak on ci nic nie mówi na żaden temat, to po prostu idź do innego lekarza

Gość pytająca27
mam zamiar isc ale 31 dopiero wraca z urlopu, a pytam tu bo moze ktoras z was miala podobny przypadek???

Gość pytająca27
czy ktos mi tutaj cos podpowie na moj tematcik? moze jestem upierdliwa ale nie wiem gdzie mam juz sie pytac:(

No ja już nie mam pojęcia skoro miałaś regularnie teraz bierzesz tabsy i masz bardzo dużo pęcherzyków możesz mieć początki Policystycznych jajników. Idź do swojego ginekologa zobaczymy co on powie

Gość pytająca27
a jezeli tak mam to jakos to sie leczy?