Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anandamaji

Jak dalej zyc po Niemym krzyku?

Polecane posty

Gość Wiesz cochyba mało
się przykładałas do biologii,bo z tego co ja wiem to w 2 miesiącu dopiero wykształcają się narządy pierwotne,a układ nerwowy dopiero w 5,więc nie mow mi ,ze kilku tygodniowy płod cos czuje.Zanim zaczniejsz zbawiac swiat,to wroc do czasow szkoly podstawowej.

Gość bbbbbbbbbbbbbb
cos jej dzwonilo ale niewiadomo w ktorym kosciele .... to sie nazywa pieniactwo ...

Gość Powiedz jeszcze ze
prezerwatywy zabijają plemniki,albo ,ze przez gumke odpadają im ogonki.

Gość ojce dyrektore
a tam co te naukofce wiedzom. Płaska ziemia krąży wokół słońca, a aborcja jest be. I tyle

kolorowa... dzieki, ze chociaz ty masz autentyczne odruchy serca. Czuje gniew na te wszystkie \"skomplikowane zycia\"... Holender... Nie mowie naprawde o tych drastycznych, krytycznych przypadkach, gdzie przed kobieta rzeczywiscie stoi najtrudniejszy wybor jaki mozna podjac w zyciu... Mnie wkurza to dzialajace podziemie, wkurza mnie to, ze przeciez jest jeszcze adopcja... W szpitalu czeka lozeczko, gdzie bez komplikacji mozesz malenstwo zostawic. A na nie czekaja juz spragnieni, aby dawac milosc rodzice... Powiem cos bardzo osobistego. Moja matka jest samotna matka, ojciec nalegal na aborcje, ona nie zgodzila sie odeszla. Wychowywala mnie sama. Byla bieda nieraz wielka... Ale przeciez to, ze nosilam ubrania po kuzynach itp nie skresla mnie z listy zycia!! Z Y J E !!!!!! Pomalutku sama tworze swoje zycie. Nie raz trzeba bylo korzystac z pomocy organizacji, refundacji itd... Ale sie udalo... Jestem wyksztalcona nieglupia Matka Polka. I jestem z tego dumna... Holender... Prosze, niech ktos sensowny sie zjawi i pokieruje na stronke itp, gdzie oprocz slow bede mogla tez cos uczynic...

Gość alexxxxxxxx
a wiesz kolorowa, e tylko krowa nie zmienia poglądów ? ;-)

Gość A na chcice najlepsza
jest szklanka zimnej wody

Gość o rany boskie .........
z takimi oduchami serca kariere w telewizji trwam

no tak - jak sie pieprzysz za przeproszeniem z byle kim to takie 6 tg dziecko jest tylko plodem... sorry ale z tego 5 tg \"czegos\" rozwinie sie czlowiek.. z ziarenka piasku ani z kawalka gowna czlowieka nie bedzie wiec usuwanie ciazy powinno miec jakies uzasadnienie i usprawiedliwienie... a uzasadneiniem nie jest jak ktos napisal \"inny plan na zycie\".. tym bardziej usuniecia ciazy nie usprawiedliwia czyjas glupota...

mam nadzieję, ze jestescie wegetarinakami

Gość Nikt sie tu nie zjawi
zeby cie poprzec bo coraz mniej takich głupich

Gość rozumiem cię Anandamaji
ja obejrzałem reklamę PO o PiS i też się nie mogłem pozbierać. Ale proboszcz w mojej parafii powiedział, że faktami, słowami i obrazem też można manipulować

do \"wiesz...\" niemy krzyk dotyczy dziecka 12 tygodniowego... i jesli chodzi o biologie to sama sie doucz. polecam ksiazke w oczekiwaniu na dziecko itp

aż proboszcz c musial to powiedziec ??????????? chory kraj ...a ludzie ( niektórzy) zacofani

Gość układ nerwowy
odpowiedzialny za ból dopiero w 5 miesiącu. To 16-20 tydzień. Poczytaj czasem coś mądrego oprócz katechizmu

Gość ja uwazam
oczywiscie ze ten film jest podrasowany tak zeby wywołac w odbiorcy takie emocje jakie zapodaje nam Anandamaji

Gość Do Anandamaji
Sluchaj,ale ty jestes wegetarianką no nie?chyba nie zjadasz malych bezbronnych prosiaczkow pod postacią schabowego,jajek mam nadzieje ze tez nie,zjadasz zóltko w ktorym jest zarodek,a z niego moze rozwinac sie malusi,puchaty,zolciutki kurczaczek????

Gość ja uwazam
pzeciez o to IM (patrz: kosciół, LPR, Rydzyk) własnie chodzi...o wywołanie takich emocji

Gość jakto mozliwe zeby kobieta
w Twoim wieku nie wiedziala tego wszystkiego wczesniej? od szkoly podstawowej widuje takie filmy co nie splyca problemu do pytanie jak kobieta moze...? owszem moze, bo widocznie sa dla niej gorsze rzeczy.

do autorki - sorki ale mnie przerazasz troche- to co napisalas - moze i w tym sporo racji jest - brzmi jak apel nawiedzonej czlonkini sekty:O do reszty- sorry ale idac do lozka z facetem trzeba bracpod uwage ze mozna zajsc w ciaze i czyms sie zarazic wiec proponuje lekture i odsylam na google --> poszukajcie czegos o antykoncepcji:P:P i jeszcze jedno to w skrocie jest tak: kobieta stoi przed wyborem - bzykne sie i moze nie zajde... albo bzykne sie i tak, jak zajde to usune.. albo zamiast dupa mysli glowa i dba o zabezpieczenie

sory ale co ma jajko i swinak do czlowieka? :O ktos tu myli pojecia

Gość albo nie daj Boże
biednej rybki na wigilie, która musiała się udusić po wyciągnięciu z wody w STASZNYCH męczarniach nie mogąc oddychać. Okrucieństwo jak w Auschwitz :( To takie smutne....

Gość Anandamaji Ty mnie
nie pouczaj,bo zapewniam Cie ze ja mam o wiele wiecej wspolnego z biologią niz Ty.W 12 tyg. to dopiero zaczyna bic serce,a o ukl.nerwowym j.w napisałam nie ma jeszcze mowy,poczytaj moze cos oprocz biblii i ksiazek o "świadomym" macierzynstwie.

Gość Hahahahahahahaha
rozbawiliscie mnie :D od razu mam lepszy humor jak to czytam:D

Gość bbbbbbbbbbbbbb
kolorowa ... dziewczynko ale ty mało jeszcze wiesz o zyciu myslisz w kategoriach ...aboracja to= była sie kobiea , która poszła do łożka z facetem i pomyslala albo mi sie uda albo nie, nie udalo sie to usunła bo mila inne plany na zycie dziewczynko ...ile ty masz lat ???

Gość hehe beka
chyba ktos tu nie zrozumial zartobliwej wypowiedzi osoby "rozumiem cie anandamaji" hehe (mam na mysli niezbyt lotna osobe z godziny 21.49 ( o rany boskie) acha,zeby nie bylo-ja jestem ZA aborcja w uzasadnionych przypadkach

Gość bbbbbbbbbbbbbb
o antykoncepcji tez niewiele wiesz