Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szoki

strasznie nierowne piersi, jestem zalamana

Polecane posty

moj biust zawsze mi sie podobal, nie mialam kompleksow z jego powodu. Zainspirowana fotkami dziewczyn postanowilam sama sobie zrobic fotke piersi i... jestem zalamana. Zobaczylam dopiero teraz jak \"wisza\" i jakie sa nierowne :( lewa piers jest duzo mniejsza od prawej, nawet brodawka jest inna, plaska, a prawa sterczaca :( kurde, nigdy nie mialam problemow, moj chlopak mi mowi ze lubi moj biust a teraz po prostu jest mi strasznie przykro gdy na niego patrze (oczywiscie na biust, nie na chlopaka). Mam dopiero 19 lat a piersi mi juz wisza mimo ze kupuje staniki o rozmiarze B, czasem C. Wiem ze zle robie ale zawsze spie na brzuchu, nie moge zasnac w innej pozycji ale chyba bede musiala sie postarac :( ja nie wiem co zrobic, nie chce miec takich okropnych piersi 😭 moze macie jakies rady na to jak poprawic taki defekt?

ja tez nie mam rownych piersi, prawa jest mniejsza od lewej i mam sie zalamac? dziewczyno, do szukujesz sie dziury w calym.. jesli chlopak ci mowi ze masz ladne piersi to najwidoczniej tak jest! z piersiami jest tak samo jak z innymi czesciami ciala ktore masz podwojne:P np oczy tez nie sa takie same czy nawet dziurki od nosa:P i co masz sie powiesic? i jak poprawic? najlepiej to cwiczyc:)

ale one wygladaja jakb byly obwisle, takie rozciagniete :O a lewa do tego stopnia rozni sie od prawej ze gdyby pokazac je osobno to pomyslalabys ze to dwa rozne biusty. Nie zalamuje sie tylko szukam jakichs rad, bo wiem ze to nie jest ladne. W staniku wygladaja ok ale bez jak dla mnie sa tragiczne.

Gość moze poprostu
zazwyczaj piersi sa nierownej wielkosci :)

nikt nie zna zadnego sposobu na poprawienie ich wygladu?

Gość kasia traktorzystka
szoki, kształtu brodawki chyba nie ma jak zmienić, wielkosci pewnie też nie za bardzo albo sie musisz zaakceptowac, albo uzbierać kasę i zoperować ale czy to takie wazne ? jeśli cię to pocieszy - u mnie w wieku 14 lat pojawiły się rozstępy, za późno zaczęłam nosic stanik, a cycki mi bardzo szybko urosły; co za tym idzie - moje piersi nie sa najjędrniejsze sa duże, cieżkie, jak nie ubiorę stanika, to wyglądam jak krowa i mam na to metodę - noszę porządny stanik :P nie łam się , twój facet jest zadowolony, a reszcie nic do tego popatrz , jakie kobiety mają piersi - czasem śliczne , fakt - ale czasem to jak dwie parówki to są tylko cycki

a jak duzy masz biust? ja mam 85D i tez nie jest zbyt piekny( jest jedrny ale jednak troszeczke zwisa bo jest duzy no i ciezki).. i tez nie mam jednakowych brodawek i tez nie wygladaja tak samo.

no wlasnie watpie czy moj facet jest zadowolony - kiedys mi mowil ze mam fajne piersi ale to bylo wtedy, kiedy najpiekniejsze byly nawet moje niewyregulowane brwi, czy nogi ktorych akurat nie moglam ogolic. Teraz nie pamietam kiedy ostatnio kochalismy sie bez stanika, nawet mi go nie zdjemuje :( gdyby byly nierowne tylko troszke, to nie robilabym problemu. Rzadko zakladam tu tematy i prosze o pomoc a teraz widze ze jest naprawde zle...

mam rozmiar B, czasem C ale tak jak mowilam to zalezy od stanika

mam nadzieje ze jutro kktos cos napisze :) dobranoc 🌼

Gość Jedni mają nierówne
piersi, drudzy nierówno pod sufitem, a trzeci i jedno i drugie ;) Ciesz się kobieto, że masz wszystko na swoim miejscu. Ktos wyżej miał rację: porzadny stanik, i pierś do przodu! :D

Ja też mam baaaaardzo różne piersi. Podobnie jak u Ciebie różnią się wielkością, kształtem i brodawką. Kiedyś się tego wstydziłam, a teraz... Mój narzeczony nigdy nie powiedział że coś jest z nimi nie tak i ogólnie wyraża niesamowite zainteresowanie moimi piersiami i to nie tylko podczas seksu ;-) Myślę, że nie chodzi tu o kształt i wielkość. Faceci chyba po prostu lubią kobiece piersi, bez względu na rozmiar. Pewnie, że jędrny i ponętny biust na pewno ich podnieca nawet jeśli jest tylko na ekranie, ale jeżeli między dwojgiem ludzi jest prawdziwa miłość i wzajemne zrozumienie, to chyba te kilka szczegółów nie ma większego znaczenia. Przecież każdy z nas wie, że doskonała jest tylko panienka na rozkładówce Playboya (i to tylko dlatego, że jej zdjęcie ktoś odpowiednio obrobił w kompie, hehe). Głowa do góry i przestań na to zwracać uwagę. Jesteś zupełnie zdrową, normalną dziewczyną :-) Jak chcesz się podobać chłopakowi, skoro sama bez powodu wpędzasz się w kompleksy? Jeśli Ty zaakceptujesz swój biust, to zobaczysz, że szybko zniknie odczucie, że Twojemu chłopakowi nie podobają się Twoje piersi. Pozdrawiam Cię gorąco!