Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość happy_lady

co na zaskórniki?!?!?!

Polecane posty

Gość happy_lady

jak w temacie! coz a specyfiki uzywacie i uznajecie za najlepsze w walce z zaskórnikami? podzielcie sie wiedzą i doświadczeniem!!! (interesuja mnie bardziej kosmetyki niz leki) pozdrowka dla wszystkich dzielnych forumowiczek!;-)

sa takie plastry w aptece. troch drogie ok.12zl ale dzialaja. naklejasz na nos przyciskarz i odklejesz a zaskórniki wychodza i zostaja na plastrze.

Gość sunnnn
mozesz podac nazwe:) mi demratolog przepisala brevoxyl, z opini dziewczyn na forum wyczytalam ze super, tylko chyba na cos wiekszego niz te cholerne czarne kropeczki:P

Gość happy_lady
wlasnie bo tu chodzi tylko o te glupie czarne kropeczki ktore tak brzydko wygladaja... ja mam wokół nosa i na brodzie ;-( chodzilo mi o cos takiego ktore dziala przyczynowo a nie objawowo...tzn zeby ich sie pozbyc chociaz na jakis czas :(

Gość sunnnn
ja stsowalam duzo rzeczy, np takie platki z nivei, nie pomogly:/ a te wszytskie toniki, plyny do mycia twarzy to pic na wode:D

nie pamietam nazwy ale idz do apteki i zapytaj. dla mnie super. nic nie boli i po takim oczyszczaniu raz na jakis czas jest ich coraz mniej.