Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arlettta

Coz nim nie tak??

Polecane posty

Gość Arlettta

Mój facet prowokuje kłótnie..przed seksem...Robi mi awanttury po to by potem się kochać...traktuje to tak jakby gre wstena przed kazdym seksem mam awanture:/Czy jest tu ktoś kto się natym zna.....?I mi wyjasni dlaczego ona tak robi?Dla mnei to niezrozumiałe

Gość to może być
nawet sado-maso

Gość z takimi poważnymi
pytaniami to nie na to forum...tu tylko jaja sobie można porobić..nikt na takie rzeczy nie odpowiada...zato zboczeńców i podszywaczy pełno

Gość zzzzdddzdddd
U mężczyzn zarówno za popęd seksualny, jak i za agresję odpowiedzialny jest ten sam hormon, testosteron. Tak więc poprzez wszczynanie awantury przed stosunkiem, u Twojego faceta zwiększa sie ilość testosteronu, a co za tym idzie rośnie pożądanie i ochota na seks. Jeśli Tobie nie odpowiadają takie "bodźce awanturowe" to koniecznie powiedz o tym partnerowi, powinien to uszanować. W zamianmozecie postarać sie o jakieś dodatkowe atrakcje ubarwiające współżycie, np. seks w innych niż zwykle okolicznościach, na łonie przyrody, z gadxetami z sex -shopu, itd. Powodzenia!

Gość ja wiem co mu jest
To swir :)

Gość mar_to_l
kloci sie po to zeby nie tracic zbednego czasu na gre wstepna, dla faceta najwazniejsze to napsikac a gra wstepna jest dla kobiety, moze przez ta klotnie chce szybciej sie zaspokoic chociaz podniecony facet jest w stanie dla kobiety wszystko zrobic wiec nie daj sie i wymagaj gry wstepnej

Gość psik
Nie wiem, skop mu dupe na probe, moze to fajne uczucie.