Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JusTyśkaPyśka

herbatki odchudzające ojca krzysztofa

Polecane posty

hej czy ktos z was ma numer telefonu do zakładu ojca krzysztofa który produkuje herbatki odchudzajace bardzo potrzebuje numeru telefonu aby je zamówić prosze o pomoc

Gość ja znam ten numer
oto : 061-822-96-87 lub 061-824-26-84 teraz maja jakies promocje

Napisz prosze troche więcej o tych herbatkach. Czy rzeczywiście tak wspomagają trawienie czy hamują łaknienie. Prosze o więcej informacji.

sluchajcie mowie prawde 2 lata temu bralam te tebletki mialam kuracje na 2 miesiace i schudlam 18 kg co prawda nie chcialo mi sie jesc i odlozylam slodycze do tego bieglam jeszcze najlepsze sa schody albo skakanka wystarczy 30 minut dziennie a nawet 15. jestem z niej bardzo zadowolona z rozmiaru 42 wskoczylam nawet w ciuszki siostry gdzie ona nosila 36/38 polecam naprawde

Gość BODZIA
CHCIAŁAM SIĘ ZAPYTAĆ CZY CHODZI O HERBATKE CZY O TABLETKI,BO ZGUPIAŁAM?????????

Gość handlarz diamentów z Kinszasy
i one naprawdę odchudzają ojca Krzysztofa? a to był taki grubas?

no naprawde ale nie moze byc tak ze sie polozysz bedziesz jesc jesc jesc a potem narzekac ze nic nie daja nie rozumiem o co chodzi z tym grubasem?

Gość BODZIA
Mogłabyś napisać jak one smakują czy są dość dobre czy raczej trudne do wypicia, i jaka jest ich cena????.pozdr.

w smaku sa dobre maja lekki zapach mięty jak i smak mi najlepiej smakują jak nie sa gorące pije je sie 20 minut przed śniadaniem i obiadem (no i aby byly lepsze skutki nie je sie kolacji) kuracja 100 porcji kosztuje 39 zl a 200 porcji 78 zł 300 porcji 117 zł

Gość BODZIA
Bardzo dziękuje za inform.zaraz sobie zamówię.

Gość a skąd wiesz o nich
z jakiejs gazety czy jak?

Gość najpierw piszesz ze to
herbatki a pozniej ze tabletki bralas? tabletki tez od tego krzysztofa? tabletki lepsze niz herbatki?

nie to sa herbatki pomysliło mi sie bo aktualnie biore tabletki ale nie sa one od ojca krzysztofa z jego produkcji sa tylko herbaki a kiedys znalażłam ogloszenie w gazecie i zamowilam i teraz szukałam telefonu bo zgubiłam kupon zamówieniowy który mi przesłali

Herbata wcale nie odchudzająca 2005-08-01, 10:57 Zakład Produkcyjny Ojca Krzysztofa oferujący w sprzedaży wysyłkowej herbatę odchudzającą naruszył prawo – uznał Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów. W ocenie Urzędu, informacje o działaniu oferowanego specyfiku prezentowane w ogłoszeniu są nieprawdziwe. UOKiK nakazał wycofanie kwestionowanej reklamy. Według informacji zawartych w ogłoszeniach prasowych, stosowanie Herbaty Odchudzającej Ojca Krzysztofa ma powodować redukcję masy tłuszczowej o 30 kg w ciągu miesiąca, przy czym konsument nie musi jednocześnie zmieniać dotychczasowych przyzwyczajeń żywieniowych – \"Teraz możemy zrzucać zbędne kilogramy pijąc smaczną herbatkę\". Zgodnie z zamieszczanymi w reklamach zapewnieniami producenta, na efekty mogą liczyć również konsumenci, którzy do tej pory stosowali inne metody – \"Z badań wynika, że chudną także osoby, którym nie pomagały dotychczas dostępne środki\". Dodatkowo przedsiębiorca w ogłoszeniu podawał informacje o tym, że dzięki walorom produktu możliwe było uczestnictwo w prestiżowym konkursie – \"Wysoka jakość i skuteczność Herbaty Odchudzającej Ojca Krzysztofa pozwoliła na rejestrację w 15 edycji konkursu Teraz Polska na najlepszy produkt!\" W trakcie postępowania UOKiK ustalił, że nie ma dowodów potwierdzających prezentowaną w reklamie skuteczność specyfiku. Dodatkowo, z danych Urzędu wynika, że rejestracja w konkursie Teraz Polska nie potwierdza wysokiej jakości produktu, a jest jedynie formalnym zgłoszeniem startu w eliminacjach. Zdaniem UOKiK Zakład Produkcyjny Ojca Krzysztofa nie udzielił potencjalnym klientom rzetelnej, prawdziwej i pełnej informacji, naruszając w ten sposób zbiorowe interesy konsumentów. Przedsiębiorca został zobowiązany do opublikowania oświadczenia w prasie, że podawał do publicznej wiadomości informacje wprowadzające konsumentów w błąd. Prezes UOKiK nie nałożył na przedsiębiorcę kary, ponieważ prawo nie przewiduje takiej możliwości. Jeśli Zakład Produkcyjny Ojca Krzysztofa nie zastosuje się do prawomocnej decyzji UOKiK i nie zaprzestanie działań naruszających przepisy, możliwe będzie nałożenie na niego kary do 10 tys. euro za każdy dzień zwłoki.