Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama 4reczki

wykiwałam szefa na maksa.

Polecane posty

Gość mama 4reczki

Urodziłam w wieku 28 lat patrycka.Poszłam na macierzyński i wychowawczy 3 lata. Tuż przed pójściem do pracy po wychowawczym znów urodziłam Karolinkę.I przedłużyłam sobie o kolejne 3 lata wychowawczy. Pomyslałam. Pokaże skurczybykowi jak to sie traktuje ludzi i tez mu będę blokowała stanowisko.Owszem nie płaci nic na mnie, ale zawsze mam gdzie wrócić potem, no ale to za iles tam lat hen hen bedzie. A tymczasem składki sa opłacane i oto mi chodzi. No i będąc na wychowawczym z karolinką urodziłam Julię i kolejne 3 lata do przodu.To juz 9 lat jak nie bede pracować. będę miała 37 lat i wrócę do pracy pomyslałam, ale nie. Urodziłam będąc na wychowawczym z Julką, kilejne dziecko syna Tomasza. I dostałam kolejne 3 lata.Mam wspaniałe 4 dzieciaków, do pracy niechodzę.Mąz pracuje, 12 lat jestem w domu, składki lecą:)m, a ja wróce do pracy mając 40 lat.:) Oczywiście w między czasie będę w domu z dziećmi, uczyła sie jeżyka, pójde na kurs, na kase fiskalną bo wiem ,żem moze szef mnie spowrotem do biura nie przyjąc i pryjdzie mi pracowac gdzies w biedronce.No ale kiedy to bedzie. Narazie jestem z Tomaszkiem na wychowawczym,jeszcze nie mam 40 lat. To jest moja historia sprzed wielu lat.dzis jak pisalam jestem mamą 4 dzieci i niebawem wracam do szefa:D i jakos dało się

Gość ojjjeeejjjejejejej
a z czego utrzymywałas sie?

Gość arra.
Ten Twój szef to musiał byc wredny... ;-) ale troche Cie rozumiem...mój tem obiecywał mi złote góry a potem łamał obietnice non stopo, chetnie bym mu wykreciła podobny numer. ;-)

Gość post główny
Napisała przecież, że maż pracuje :-)

Gość pernet
no ... trzeba było jeszcze lepiej się urządzic... nie znając przepisów nie wykiwałaś szefa tak jak powinnaś . Trzeba było będąc na wychowawczym zajśc w ciąże i zgłosić chęć powrotu do pracy a potem po przepracowaniu 1 dnia pójśc na zwolnienie lekarskie ( płatne) !!! I poi\siedzieć sobie na nim do końca ciązy a potem urlop macierzy nski i wychowawczy i ... znowu do poczatku. U nas się zdarzały takie "madre" i cóż potem dziwnego że szybciutko wylatywały z pracy jak tylko się pojawiły w niej z powrotem.

Gość Alexxxa
no, jak będziesz szukała pracy po 12 latach wychowawczego, to pracodawcy będą się o ciebie zabijać. :o

Gość anna kareninka
a ile płacą na urlopie macierzyńskim i ile później na wychowawczym? Osobie, która do tej pory zarabiała najniższą krajową.

Gość pernet
czyli .... durna jesteś .... hahahahahaha

Gość zajmij sie moze
robieniem sobie dzieci za kase.. chyba to najlepij ci wychodzi.. porazka narobic sobie dzieciakow siedziec 12 lat w domu a pozniej sie chwalic na forun jakie to sprytne.. mega super.. ;| 🖐️

Gość o żesz w mordę jeża
Będziesz się uczyła "jeżyków" ? :D Gratuluję wrednego charakteru i produktywności :O

Gość gratulacje
nie ma większej głupoty niz stawiać na pierwszym miejscu pracę, ja zawsze marzylam zeby mieć duzo dzieci a nie pracowac dla jakiejs frajerskiej firmy za najniższą krajową ale jak widać niektórzy są innego zdania materialiści

Gość gratulacje
nie rozumiem tych złośliwych komentarzy zazdrość chyba:)

Gość U mnie za wizytę
Nie rozumiesz złośliwych komentarzy? Dla mnie robienie kogoś w konia i jeszcze szczycenie się tym jest chore. Wyobrażam sobie, że tę czwórkę dzieci tez wychowa na takich samych cwaniaków i kombinatorów. Nie rozumiem, że to nikogo nie wkurza :P

Gość ale masz problem babo

ty nie wracaj do pracy ale idz do psychiatry noirmalna nie jestes rodziła dzieci by do pracy nie wrócic myslisz ze szef na ciebie czeka ?? hahahahahahahah wypadłas juz z gry

A napiszesz nam jak Cie "powita "szef kiedy bedziesz chciała tam z powrotem wrócic? hahahahahaha

Gość szkoda że dziewczyna nie
pomyślała, że jeszcze jednak gdzies będzie musiała popracować, żeby "uzbierać" okres składkowy w ZUS na przyszłą emeryturkę. Chyba, że za dwa lata se przetrąci kolanko i pójdzie na rentkę, którą będą jej wypłacać z naszych składek :P

Gość nieswiadomosc wprowadza w bład
a ktoz ja do pracy teraz przyjmie wiedzac ze tyle lat nic nie robiła i nie wie o co chodzi na rynku pracy Na co komu taki darmozjad kazdy pracodawca pyta o dawna prace Co jej napisza w swiadectwie?To ze maiła urlop przez nascie lat Nawet nie wie ze jest juz spalona ,nikt jej nie przyjmie skoro ma 4 dzieci bo baba ma tendencje do kombinacjii i kazdy potencjalny pracodawca bedzie bał sie ze notorycznie bedzie brała zwolnienia na dzieci szkoda mi jej tak sie cieszy a nawet nie wie ze to stracony czas

Gość wspolczuje
ja bym jej nie zatrudnila bynajmniej ze strachu, ze walnie sobie piate i szoste dziecko.. reszta sie dla mnie nie liczy, bo jak zdawac sie na pracownika, ktory ma na glowie tak liczna rodzine?