Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..Mili..

ODSTAWIAM WSZYSTKIE KREMY! MOZE TO POMOZE MOJEJ CERZE.. WEJDZCIE

Polecane posty

Gość ..Mili..

Od 2-óch lat ciągle ale to ciągle męcze skóre różnymi kremami, maściami itp. Postanowiłam odstawić je na jakis tydzień i zobacze co będzie sie działo. Dotychczas wydawalo mi sie że jak nie mam na twarzy zadnego kremu to tylko bedzie gorzej, jednak zdałam sobie sprawe że robiłam błąd i to moze byc przyczyną moich problemów. Dam skórze odpocząć!

I jak dało to jakieś efekty? Ja też używam dużych ilości kosmetyków na twarz ale jestem prawie zdesperowana (cera trądzikowa) i teraz wszyscy mówią żeby je odstawić ale boje się że to pogorszy stan mojej skóry

Gość ..Mili..
Zaczęłam dzisiaj wiec narazie nie wiem jakie bd efekty a czuje sie tak lepiej :) Czuje że skóra oddycha i odpocznie od tego wszystkiego.

Gość dotty
Ja niestety oprócz zaskórników itp. mam także wrażliwą cerę, więc u mnie odstawienie kremów odpada. Ale chętnie poczytam jak Wam idzie :)

Gość ..Mili..
Stypa Myśle ze odstawienie kosmetyków dużo pomoze. Skóra sie troche uspokoi, odpocznie i bd oddychać :) Ewentualnie jakis krem nawilzający jesli masz suchą skóre a do mycia twarzy delikatne mydło bambino

Gość Ja- Gienka
Hej ja tez już od dłuższego czasu nie smaruję buzi kremem i moja cera jest o wiele ładniejsza. Nawet niedawno założyłam topik na ten temat. Jak chcesz to poczytaj. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3508110

Gość ..Mili..
wiem że są już takie same tamaty, ale co z tego? Zabronisz mi założyć kolejny - w dodatku z tytułem pisanym WIELKIMI LITERAMI? 🖐️

Gość ..Mili..
Podszywaczowi podziękuje :P

Gość nnenna
ja odstawilam te kremy, pudry itp. jakis 3 lata temu i juz nie mam takich problemow z cera, jedynie co uzywam to 1 kramu nawizajacego bo mam sucha skore. Wiem, ze duzo dziewczyn decyduje sie na ten krok i nie zaluje tego.