Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorota z Łodzi

co rusz przychodzą z ofertą biurową z róznych firm

Polecane posty

Gość Dorota z Łodzi

Dziś przyszedł pan z ofertą biurowych rzeczy, dał wizytówkę i mówi,że zadzonie to przyjedzie i przywiezie ołówek . Zaraz ponim z innej firmy przyszła pani tez prosić by do niej dzwonic i przywiezie nawet jedną koperte. Zeby było śmieszniej codziennie ktos inny przychodzi, tyle tych firm urosło. jedna pani juz nawet ze mną sie skumplowała i co dzień przychodzi na rozmowy:(, nie mam wyjscia skumplowałam sie mimo iz ostro trzymałam ją na zimno .Po czasie pyta czemu taka zła jestem, taka smutna.Kurde chciałam byc niedostępnaa nie sie spoufalać. No i przylazi ciągle by cos zamawiac u niej. Przychodzi kolejna babka u której kiedys kupiłam papier i juz tez ptzyłazi i pyta czy cos nie potrzebuję. No nie potrzebuję, i tak w kółko. Zamawiam raz u niej raz u niej a raz u tamtego by kazdy był zadowolony. Jednak jedna z nich przylazła i mówi ze chce na yłącznośc podpisac zemna umowę ze tylko u niej bede kupowac. Normalnie szok. Powiedziałam prosto zmostu ze nie, ze zakupuję u każdego u kogo chę .No i tez juz chciała sie spoufalac. jestem twarda i mówiłamze nie podpisuje umów na wyłącznośc.człowiek raz kupił i juz do komputera wpisali i juz napastowuje dzień w dzień. o znów przylazła......

Mam to samo :o Najgorzej jest z tym spoufalaniem się :( człowiek nie może odpędzic sie od ludzi. Robota czeka, a ktos przychodzi i chce kawę, bo taka niby sympatyczna jestem i by sobie pogadał/pogadała w między czasie. Dobrze cię rozumie. Niestety chcę byc uprzejma i nie umiem powiedziec, że mam robotę i nie mam czasu na pogadanki :(

Gość Dorota z Łodzi
a wiesz ja taką mine robią wiecznie niezadowoloną i złą zapracowaną by je odstraszac a ta wchodzi na poczekaniu usmiecha sie szczerzy ęby patrzy mi w oczy by wymusic odwzajemniony uśmiech i juz mnie ma. usmiecham sie bo wypada i juz siada i mówi- fajną mam prace bo kontakt z ludzmi moge pogadac posiedziec:) fakt siedzą godzine czasami te juz spoufalone:O normmalnie obłęd i przy tym wiesz co mówi? "wiesz dzwonili do mnie i tu wymienia firme jej konkurencyjną u której ja tez sie zaopatruję, i ze mówili mi ze dlaczego ja mam niskie ceny ze takie super mam towary i przez to u nich juz nikt nie kupuje".Zenada. Powiedziała po to abym ja tam nie kupowała tylko u niej. Mówię jej ze niemozliwe by oni sledzili twoje ceny i do ciebie wydzwaniali z gadką"dkaczego masz niskie ceny i bierzesz mi klientów". takie hasła sa niedopuszczalne. te babska sa fałszywe jak nic.

Gość Dorota z Łodzi
jestes prawdziwa tarocistką? bo wiesz co kiedys byłam u takiej i w suie niby sie zgadzało.kazdy mówił na mnie naiwniara itp. potem smsem tarocistka mi wrózyła dziecko męza itp daty, i niby cos sie sprawdziło jezeli chodzi o slub i byc moze smama pomogłam losowi i dacie:) ale jezeli chodzi o dziecko to sie zawiodłam.......co rusz mówią mi co innego.Sms do jasnowidza- i znów inna data. Mozesz mi powrózyc?chciałabym sprawdzic czy ty tez mi podasz date inną czy jak? chciałabym wiedziec prawde a teraz sie zawiodłam na tarocie:(