Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 POTRZEBJACA POMOCY

orgazm ajego brak

Polecane posty

Go艣膰 rudzielec1979
mam tak samo;-(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 POTRZEBJACA POMOCY
a ja myslalam ze tylko ja tak mam:(ale przeciez to zdne pocieszenie!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rudzielec1979
niestety zadne, ja myslalam zgdonie z pismami kobiecymi, ze sie naucze itd.. obecnie czytam sztuk臋 kochania Wis艂ockiej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 POTRZEBJACA POMOCY
ja narazie mysze mykac,ale czekam na wasze doswiadczenia w tej kwestii!!!pozdrawiam i glowa do gory!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 POTRZEBJACA POMOCY
pisze cos madrego?moj men tez mowi ze musze sie nauczyc,ale ile trzeba sie uczyc?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Doktor oj boli
Orgazm to b臋dziesz mia艂a jak podro艣niesz jeszcze , oko艂o 30stki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niunieczka.
nie jeste艣cie same, ja mam podobnny problem jestem z facetem 2 lata i moze z 10 razy mialam orgazm, a kochamy sie cz臋sto... :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hej ja stracilam dziewictwo pol roku temu kocham sie przez te pol roku regularnie i tez nie wiem co to orgazm a co gorsze :JA NIC NIE CZUJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie czuje zeby ten penis w srodku sprawial mi przyjemnosc, czuje ze cos tam sie rusza ale mi to nic nie robi... ale chociaz przy seksie oralnym mam orgazm, ale to przez pobudzanie lechtaczki tez jestem tym troszke podlamana, ze nie czuje nic ehhh

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kopyrtka
Musisz sprawdzic czy on tam czasem nie za bardzo oszczedza swoj przyrzad .Moze wcale nie wsadza?

Udost臋pnij ten post

no jak nie wsadza? nie ma malego penisa, chyba taki akurat bo ok 17 cm to nie wina czlonka to ze mna cos jest nie tak chyba :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 POTREBJACA POMOCY
nie wmawiaj sobie ze z Toba jest cos nie tak!!!tylko sie dolujesz!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 milanos
a jam mam taaaaakie silne ze nawet bola. czasem az boje sie orgazmu..... raz powykrecaly sie paluchy i godzine sie z nimi meczylam. normalnie szok!!!

Udost臋pnij ten post

potrzebujaca pomocy- nie doluje sie ale skoro nie czuje zeby cokolwiek we mnie bylo to chyba cos ze mna nie tak, jak s膮dzisz? kompletnie nic nie czuje, chyba mam pochwe malo unerwiona sama nie wiem ehhhh

Udost臋pnij ten post

to przestancie sie same piescic. jestescie przyzywczajone tylko do wlasnego dotyku i utrudniacie sprawe waszym facetom. znam to z autopsji. nie raz juz plakalam, nawet w trakcie seksu, ze nic z tego. ale powiedzialam sobie dosc, 0 masturbacji. chce zebym sie teraz jego dotyku nauczla.

Udost臋pnij ten post

tylko ze ja sama sie nie pieszcze !!! nie masturbuje sie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 POTRZEBJACA POMOCY
do Olchy i co poskutkowalo?nauczylas sie orgazmu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rudzielec1979
Fajnie by by艂o, gdyby to by艂 tylko problem w tym, 偶e sama si臋 dotykam;-) Szkoda, tylko, 偶e nie mama teraz sta艂ego partnera, a tj. jeszcze gorsze. Bo jak kto艣, z kim艣 dopiero si臋 poznaje, to trzeba si臋 pozna膰 i w tych sprawach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 POTRZEBJACA POMOCY
witjacie:) faktyczni brak stalego partnera to jest poblaem:(ale spotykasz sie z kims?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie do艂uj sie
Do POTRZEBUJ膭CEJ POMOCY nie do艂uj sie kobieto moja 偶ona te偶 nie ma orgazmu pochwowego a tylko 艂echtaczkowy i ani ona ani ja sie tym nie przejmujemy tylko bawimy si臋 tak 偶eby i jej i mi by艂o dobrze. Spr贸bujcie i wy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rudzielec1979
Tak;-) obecnie mam nowego (tj. od miesi膮ca) partnera. Jest odemnie starszy o pare lat i bardziej do艣wiadczony. I chyba dzi臋ki jego do艣wiadczeniu cokolwiek odczuwam. Wcze艣niej r贸偶nie bywa艂o, bardzo cz臋sto jak ju偶 tu pisano nic nie czu艂am. Jakbym nie mia艂a w sobie cz艂onka. Teraz przynajmniej jest mi przyjemnie.

Udost臋pnij ten post

Tego si臋 trzeba nauczy膰. Z moj膮 Pani膮 uczyli艣my si臋 tego prawie rok.Teraz nie ma zty 偶adnego problemu.To samo nie przychodzi.Musisz 膰wiczy膰 mi臋snie kegla, i zaciska膰 i rokurcza膰 艂echtaczk臋. Raczej trzeba j膮 pie艣ci膰 od g贸ry,ale ty wtedy te偶 musisz wsp贸艂pracowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rudzielec1979
Allo! Przecie偶 ja ucze si臋 tego ju偶 5 lat;-) Masz racj臋, trzeba 膰wiczy膰 mi臋艣nie, bo to co nieco pomaga. Tylko, trzeba to robi膰 regularnie. Ja nigdy nie mialam ku temu wytrwa艂o艣ci, ale od dzi艣 pr贸buje;-)

Udost臋pnij ten post

To si臋 naprawd臋 sprawdza.Moja siostra mia艂a ten sam problem, ale jako艣 jej si臋 udaje. Poradzi艂em jej razem z moj膮 pani膮 co ma robi膰 i tyle. Nie zrarzaj si臋 na pocz膮tku. Ka偶da nauka musi potwa膰. Ale musisz panowa膰 nad sob膮 i zeciska膰 si臋 jak tw贸j facet b臋dzie uprawia艂 z tob膮 mi艂o艣膰 francusk膮.Nie jestem exspertem-ale nam si臋 uda艂o. I z tego co wiem-kilku naszym kole偶ank膮-tak偶e. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rudzielec1979
Mam nadziej臋, 偶e kiedy艣 mi si臋 uda. Niestety fakty s膮 takie, 偶e sporo kobiet nie osi膮ga orgazmu i nie szuka pomocy. Ja zaczynam si臋 zastanawia膰 nad wizyta u seksuologa, ale boj臋 si臋, 偶e moje problemy nie s膮 na tyle powa偶ne. Mam obawy co do tego czy lekarz nie wy艣mia艂by moich problem贸w, bo nie mam sta艂ego partnera itp. A nie chcia艂abym wyj艣膰 na rozwi膮z艂膮, albo tym podobne. W og贸le nie wiem czy umia艂abym m贸wi膰 tak prosto w oczy komu艣 zupe艂nie obcemu o tak intymnych sprawach. P.S. Czy kto艣 by艂 u seksuologa z taki problem?

Udost臋pnij ten post

je艣li chcesz mo偶emy pogada膰.jak nie ze mn膮 to z moj膮 Pani膮.7493092.gg

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rudzielec1979
Dzi臋ki, ale jestem, w pracy i nie mam tu gg, a wyje偶d偶am na weekend, wi臋c nie b臋d臋 mia艂a czasu przez par臋 dni. A korzystali艣cie z pomocy seksuologa, czy to tylko Wasze do艣wiadczenie?;-) Pytam, bo mam ju偶 troch臋 latek i wcze艣niej dw贸ch sta艂ych partner贸w i mimo pr贸b nie udawa艂o si臋…

Udost臋pnij ten post

Szukali艣my pomocy wsz臋dzie, gdzie si臋 dalo. W poradni tak偶e-ale tam nic nowego nam nie powiedziano. Trafili艣my sami na ten system,i to si臋 sprawdza. Wiesz jak jest-mi na tym bardzo zale偶a艂o,jej jeszcze bardziej. To metoda pr贸b i b艂臋d贸w.Trzeba by膰 konsekwentnym. Ty musisz by膰-przedewszystkim. Jest masa poradnik贸w, 膰wicze艅-ale wi臋kszo艣膰 nadaje si臋 do kosza. Zainteresuj si臋 tantr膮-to tam znale偶li艣my spos贸b. A reszt臋 wywal do kosza. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rudzielec1979
dzi臋ki, odezw臋 si臋 kiedy艣

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 babe28
dziewczyny a co ja mam zrobi膰? by艂am przez 6 lat z facetem, z kt贸rym w 艂贸偶ku by艂o mi wspaniale, mia艂am orgazmy prawie zawsze i 艂echtaczkowy i pochwowy, co z tego kiedy on poza 艂贸偶kiem by艂 beznadziejny, do tego stopnia ze zerwa艂am z nim ponad rok temu. Od roku jestem z innym, kt贸ry z kolei jest cudowny w w zwi膮zku a w艂贸偶ku do bani, od kiedy z nim jestem nie mialam orgazmu wszystkie udawane, lezy tylko na plecach ja musze nad nim skaka膰, albo od ty艂u wykona chyba z 5 ruchow ja udaje ze mi dobrze on mysle ze mam orgazm i konczy i tak w kolko, mam juz dosc, ostatnio udaje ze zle sie czuje bo nie chce mi sie z nim kocha膰, tpo jest nudne sama to robie i wtedy ko艅cze ale ilez mo偶na. T臋sknie za moim by艂ym ale oczywi艣cie tylko za seksem z nim by艂 fantastyczny nie moglam oddychac ze zmeczenia po kochaniu sie to by艂a jazda, a teraz p艂akac mi si臋 chce, wszelkie sugeruj膮ce z mojej strony ruchy podczas kochania z moim obecnym s膮 bez sensu. jangorsze, 偶e podczas jakies imprezy szpelnelam zachwycona oczywiscia impreza ze jest dobry w 艂贸偶ku i to by艂 b艂膮d. Rany jestem tak wkurwiona, ze szok, on my艣li, 偶e jak pogrzebie palcem i jezukiem rzecz jasna to ja na nim siedze w.... to ja jestem w siodmym niebie, wiem to te偶 moja wina, ale wiecie jak to jest na poczatku poznajemy si臋 wstydzi艂am mu si臋 powiedzie膰, ze chce tak czy tak a teraz to nie wiem ju偶 co, pisze bez sk艂adu i 艂adu, nakupowa艂am sobie zabawek ale to ju偶 mnie nudzi, przepraszam za wyra偶enie, ale wiem, ze mnie zrozumiecie chcia艂abym zeby kto艣 mnie porz膮dnie przelecia艂, w tym wszystkim jeszcze jest smieszne to, ze on jest dobry, to 1szy facet, przy kt贸rym czuje sie bezpiecznie p艂akac mi si臋 chce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rudzielec1979
no to, tez masz problem;-) w sumie podobny do naszych, bo przecie偶 nie powiesz na pocz膮tku facetowi, ze jest nie tak… a potem oni zaczynaj膮 si臋 do艂owa膰 i tak mamy ko艂o zamkni臋te, my艣l膮, 偶e s膮 cudni, a jak si臋 ich u艣wiadomi, to jest jeszcze gorzej;-(

Udost臋pnij ten post